SAYA SUKA KECANTIKAN

Untuk penjagaan wajah iaitu luaran.. sy pengguna dan perunding bebasMARYKAY..utk kesihatan dalaman.. sy sarankn EMORRA GLOW C utk kesihatan..kulit yang glow dan radian.. utk wangian.. sy prefer yg bebas alkohol SCAFT PERFUME.. indah nya hidup seorang wanita














Selasa, 3 Februari 2009

solekan nampak fresh !

Secara ringkas, cuci wajah dengan pencuci muka, tonerdan pelembab. Sapukan foundation yang berbentuk cecairsecara tipis, sapukan dengan loose powder."Biarkan lip gloss yang memainkan peranan !"Kuasa lipshine atau lipgloss mampu membuatkan wajahletih/kusam menjadi lebih segar dan bermaya. Pilih lipshineyang mengandungi pelembab bibir, vitamin E dan nutrisi yangmampu menjaga kesegaran bibir.Bagi yang berkulit cerah pilih warna-warna yang berunsurkan lembut seperti pink, manakala yang berkulit agak gelap anda sesuai dengan warna merah atau pun oren.Untuk penampilan di saat-saat yang istimewa sepertimakeup di malam hari, lipglosss disapukan selepas lipstik.Padankan warna lipgloss dan warna lipstik. Contohnya jikalipgloss/lipshine berwarna oren, sapukan lipstik berwarnaoren atau seakan merah. Agar bibir nampak semula jadi, sapukan pada tengah bibirdan ratakan secara tipis-tipis. Bagi bibir yang tebal, hindari menggunakan lipshinehingga ke garis bibir, cukup menyapunya pada tengah bibirsaja.Nah ! sekarang wajah anda nampak segar dengan perananlipgloss/lipshine. Untu mendapatkan lipgloss silaberkunjung ke http://www.marykay.com.my/
Lipstik yang menawan :-

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

saya beauty consultan anda

saya beauty consultan anda

Semuanya dari Mary Kay

skin care class Alor Gajah

skin care class Alor Gajah

facial @ kelas penjagaan kulit

Hai...

Selamat mnyambut ramadhan yg bakal tiba..seperti biasa SCC ( Skin Care Class ) akan diadakan seperti biasa cuma cuma di area berdekatan sahaja ya..



Mcm biasalah.. jika sesiapa ingin rasa sentuhan Marykay dari Teknik cucian wajah -guna dari oil make up remover-cleanser-masker,freshner sampailah moisturizer..bukan tu je.. lips kita ni pun kita akn SPA tau..selain tangan dan kaki..tp klu sesiapa nk spa kaki kene aturkan satu kelas khas yg lain..bukan apa..cuma takut masa x cukup..



Pastu gunakan foundation marykay yg sgt2 bagus-ringan..sekata.. tiada tandingan dengan foundation lain! then guna la semua make-up utk menyempurnakan wajah.. kolor2 marykay semuanya berasaskan mineral..so x perlu risau..



so sesiapa yg berminat.. hubungi saya..jom cantik d pagi syawal...

skin care class-diadakan utk puteri umno Merlimau.. thanksss

skin care class-diadakan utk puteri umno Merlimau.. thanksss