SAYA SUKA KECANTIKAN

Untuk penjagaan wajah iaitu luaran.. sy pengguna dan perunding bebasMARYKAY..utk kesihatan dalaman.. sy sarankn EMORRA GLOW C utk kesihatan..kulit yang glow dan radian.. utk wangian.. sy prefer yg bebas alkohol SCAFT PERFUME.. indah nya hidup seorang wanita














Isnin, 26 September 2011

rahsia kulit cantik



tahu x..cantik @ x mekap seseorg tu brgantung pd foundationnya.. foundation jg bertindak sbg langkah awal utk kecantikan..mmg x rugi dan amat berbaloi jika dapatkan 1.. sy suggest kpd semua wanita dptkan 1 foundation marykay ni.. ada 2 jenis.. nk tahu leh cari sy.sy terangkan dan bagi cuba terus.. mmg plg tepat bg yg nk menggebukan kulit.. x pcaya?... sy tunjuk nti ..

suka sgt yg ini



seminggu 2@3 kali.. sebelum nk zzzzzzzzzzz... sapu je kat muka..pastu bila bangun je sok tu..wow..amazing..kulit lembut..pori2 pun mengecil..klulah dr dulu ku ketemui kamu...x kn ku cuba yg lain..yg ni bg full bintang

TIME WISE MIRECLE SET



YES..yg nilah sy pakai skrg.. mmg anjal n tegang je kulit..set nilah sy nk bg u oll cuba..nk try? haha.. ok bgtahu k

SATIN HANDS-MESTI CUBA

hadiah misteri..

mulai oktober ni jika anda tempah kelas pnjagaan kulit, akn ada hadiah misteri menanti tau..so pakat la ramai2 cantikkan wajah kita.. espcially bg yg ada masalah kulit jerawat,minyak,jeragat leh la cuba.. cube dulu..klu brkenan baru decide ..klu x sesuai dgn kulit anda,sy pun x suggest!!..tp so far x da pun yg x sesuai.. semua customer sy yg cantik2amt berpuas hati dgn produk Marykay...dah pakai marykay.,tentu dah x nk bertukar!!! huhu

nak join beauty consultant?

tercari2 apa nk dilakukan tak utk tmbah poket money? sy x menjanjikan wang saku smpai 10k setiap bulan.. tp apa yg su boleh janjikan,dimana ada kemahuan disitu ada higway.. klu rajin,usaha tnpa putus asa,bkn setakat 10k,tp ber K K insyaalah bole dpt

sy nk ajk wanita yg berminat..bukan setakat minat je..yg penting betul2 nk buat join Marykay as Beauty Consultant..Xda alasan x leh ckplah,x ramai kwn lah..sbb semuanya akn kita pelajari..org yg berjaya cpt bt keputusan..org yg gagal mencipta seribu alasan

sy nk cari biss partner yg mantap.. klu decide nk nuat, leh hubungi sy..sy daftarkan dan terus kursus ESRS di Mary kay hq..dgn modal rm180,anda akn dpt sales tools utk bt skin care class tau.. hrga dlm 450++..x rugi pun klu cuba..lebih rugi klu x cuba..

bg area berdekatan klu nk cuba sndiri produk ni,jgn segan silu.. klu segan jg ajk kengkawan.tp utk mndaptkan lebih prhatian plg ramai pun 6 org utk 1 sesi.. semua brg sy bw..u all bw badan je.. senangkan

sy seronok sgt dpt mencantikkan wanita di luar sana.. jom cuba..

Isnin, 30 Mei 2011

perunding kecantikan Marykay

Saya mengalukan wanita2 yang ingin menambahkan pendapatan utk menyertai Marykay sebagai Perunding Kecantikan.Apa yang perlu hanyalah semangat dan daya usaha untuk menjadi Perunding yang berjaya.

Tiada pengalaman yang diperlukan.kerana basic,kursus dan seumpamanya diajar kepada anda..saya telah merasai hasilnya hanya melakukan separuh masa dan ingin berkongsi pengalaman dan ingin memperkayakan hidup wanita

Bukan sahaja mendapat bonus dan hadiah bulanan,malah kejayaan anda akan diiktiraf di atas pentas dan peluang percutian menanti anda.. bukan tu je.. jika anda berjaya anda berpeluang memenangi sebuah kereta dari Marykay

Betapa untungnya menjadi Perunding Kecantikan Marykay..kita bole berkongsi minat dlm kecantikan, berkongsi peluang dan perniagaan.. hubungi saya secepat mungkin

Dengan hanya rm180 mungkin boleh mengubah hidup anda..mana tahu??.. tak rugi pun kalau cuba..tapi lebih rugi kalau tak cuba..

Selasa, 10 Mei 2011

limited edition lipstik


mmg cun..mmg canti,.. mmg puas hati color lipstik ni.. rm48 je.. sesiapa pun bole pakai..walaupun pragnat..basah je bibir..LIMITED EDITION tau...... jom grab 1

join marykay as beauty consultant



siapa nk cari duit lebih.. apakata jalankn biss marykay mcm sy..mula2 mmg rasa x yakinkan.. tp jgn risau..semua new bc akn dilatih oleh mary kay..kita ada kursus,seminar pengiktirafan,bimbingan..asalkan jgn cpt putus asa... nilah biss yg paling sy suka..mengenai kecantikan..buat skin care class hanya utk berkongsi pengalaman dan peluang dgn anda merasai sndiri skin care ni.. mmg puas hati.

sekarang sesiapa join ada new bag tau..lawa beg tu..mmg sesuai u all nk bawa utk skin care nti.. x sukar sbnrnya nk menjadai Beauty Consultant..part time mcm saya pun bole..cuma mesti ada usaha nk berjaya la...

perfect foundation


seronok sgt2...betapa hebat foundation ni..ni foundation baru..siap anti agening lg..mula2 pakai je kulit mmg dah gebu..x caya cuba la sebotol rm 70 je..mmg berbaloi... mengawal minyak n mncerahkan kulit..tahan lak tu..kulit pun very glow... dah pakai sumpah x cari yg lain... huhu

bangun pagi dgn wajah yang cantik


memperkenalkan Time Wise Moisture Renewing Gel Mask meningkatkan paras lembapan kulit,urutkan sahaja di muka selepas lembapan dan biarkan dia semalaman..pengalaman sy setelah guna selama sebulan.. amazing !! kulit saya tegang dan licin pada keesokan harinya..sangat puas hati... rm110.. sesiapa berminat bole hubungi sy..nk try dulu pun dialukan ...

saya beauty consultan anda

saya beauty consultan anda

Semuanya dari Mary Kay

skin care class Alor Gajah

skin care class Alor Gajah

facial @ kelas penjagaan kulit

Hai...

Selamat mnyambut ramadhan yg bakal tiba..seperti biasa SCC ( Skin Care Class ) akan diadakan seperti biasa cuma cuma di area berdekatan sahaja ya..



Mcm biasalah.. jika sesiapa ingin rasa sentuhan Marykay dari Teknik cucian wajah -guna dari oil make up remover-cleanser-masker,freshner sampailah moisturizer..bukan tu je.. lips kita ni pun kita akn SPA tau..selain tangan dan kaki..tp klu sesiapa nk spa kaki kene aturkan satu kelas khas yg lain..bukan apa..cuma takut masa x cukup..



Pastu gunakan foundation marykay yg sgt2 bagus-ringan..sekata.. tiada tandingan dengan foundation lain! then guna la semua make-up utk menyempurnakan wajah.. kolor2 marykay semuanya berasaskan mineral..so x perlu risau..



so sesiapa yg berminat.. hubungi saya..jom cantik d pagi syawal...

skin care class-diadakan utk puteri umno Merlimau.. thanksss

skin care class-diadakan utk puteri umno Merlimau.. thanksss