SAYA SUKA KECANTIKAN

Untuk penjagaan wajah iaitu luaran.. sy pengguna dan perunding bebasMARYKAY..utk kesihatan dalaman.. sy sarankn EMORRA GLOW C utk kesihatan..kulit yang glow dan radian.. utk wangian.. sy prefer yg bebas alkohol SCAFT PERFUME.. indah nya hidup seorang wanita














Isnin, 30 Mei 2011

perunding kecantikan Marykay

Saya mengalukan wanita2 yang ingin menambahkan pendapatan utk menyertai Marykay sebagai Perunding Kecantikan.Apa yang perlu hanyalah semangat dan daya usaha untuk menjadi Perunding yang berjaya.

Tiada pengalaman yang diperlukan.kerana basic,kursus dan seumpamanya diajar kepada anda..saya telah merasai hasilnya hanya melakukan separuh masa dan ingin berkongsi pengalaman dan ingin memperkayakan hidup wanita

Bukan sahaja mendapat bonus dan hadiah bulanan,malah kejayaan anda akan diiktiraf di atas pentas dan peluang percutian menanti anda.. bukan tu je.. jika anda berjaya anda berpeluang memenangi sebuah kereta dari Marykay

Betapa untungnya menjadi Perunding Kecantikan Marykay..kita bole berkongsi minat dlm kecantikan, berkongsi peluang dan perniagaan.. hubungi saya secepat mungkin

Dengan hanya rm180 mungkin boleh mengubah hidup anda..mana tahu??.. tak rugi pun kalau cuba..tapi lebih rugi kalau tak cuba..

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

saya beauty consultan anda

saya beauty consultan anda

Semuanya dari Mary Kay

skin care class Alor Gajah

skin care class Alor Gajah

facial @ kelas penjagaan kulit

Hai...

Selamat mnyambut ramadhan yg bakal tiba..seperti biasa SCC ( Skin Care Class ) akan diadakan seperti biasa cuma cuma di area berdekatan sahaja ya..



Mcm biasalah.. jika sesiapa ingin rasa sentuhan Marykay dari Teknik cucian wajah -guna dari oil make up remover-cleanser-masker,freshner sampailah moisturizer..bukan tu je.. lips kita ni pun kita akn SPA tau..selain tangan dan kaki..tp klu sesiapa nk spa kaki kene aturkan satu kelas khas yg lain..bukan apa..cuma takut masa x cukup..



Pastu gunakan foundation marykay yg sgt2 bagus-ringan..sekata.. tiada tandingan dengan foundation lain! then guna la semua make-up utk menyempurnakan wajah.. kolor2 marykay semuanya berasaskan mineral..so x perlu risau..



so sesiapa yg berminat.. hubungi saya..jom cantik d pagi syawal...

skin care class-diadakan utk puteri umno Merlimau.. thanksss

skin care class-diadakan utk puteri umno Merlimau.. thanksss