SAYA SUKA KECANTIKAN

Untuk penjagaan wajah iaitu luaran.. sy pengguna dan perunding bebasMARYKAY..utk kesihatan dalaman.. sy sarankn EMORRA GLOW C utk kesihatan..kulit yang glow dan radian.. utk wangian.. sy prefer yg bebas alkohol SCAFT PERFUME.. indah nya hidup seorang wanita














Isnin, 29 Jun 2009

Cuba Marykay percuma


Berminat ingin mencuba produk Mary Kay?

Sila berikan maklumat2 seperti di bawah. Saya sedia menolong anda dgn produk istimewa Mary Kay .Sila sms@ call @ym saya zn_50 mengenai :-

i)umur anda

ii) Jenis kulit samada sensitif, berjerawat, berjeragat, berminyak atau kering?

iii) Produk yg digunakan sekarang dan telah berapa lama menggunakannya?

iv) Apa yg anda inginkan utk kulit anda, samada anda inginkan pemutihan, anti penuaan, pemulihan kulit yg sensitif, jerawat, jeragat atau warna kulit yg sekata.

Jangan segan untuk menghubungi saya atau email sy di
zn_50@yahoo.com

Khamis, 25 Jun 2009

Tambah pendapatan sebagai Beauty Consultant



Berminat menambah pendapatan di dalam bidang kecantikan ? Sertailah kami sebagai Beauty Consultant Marykay.. Banyak ganjaran disamping dapat menimba ilmu di dalam bidang kecantikan.. Anda akan di beri kursus ESRS dan diajr bagaimana utk memulakan perniagaan ini.. hubungi BC anda sekarang

YG MANA 1 PERSONALITI ANDA ?


CARA PEMAKAIAN MARYKAY MINERAL POWDER

Selasa, 9 Jun 2009

JOM BUANG KEKUSAMAN KULIT...


Facial secara PERCUMA akan di berikan secara kepada sesiapa yg berminat utk mencuba produk Mary Kay ( Sekitar Melaka dan kawasan berdekatan ). Anda akan mengalami sendiri keseronokan dan perubahan kulit muka anda.
Semasa temujanji anda akan di tawarkan seperti:-

a) mengenalpasti jenis kulit anda dan anda akan pakai sendiri set MK yg sesuai dgn kulit anda. (set F1,F2,F3,Time Wise)
b) mempelajari teknik pencucian muka dgn betul semasa menggunakan cleanser, mask, freshner & moisture
c) menikmati losyen satin hand ( kesemua 3 brg)-nikmati kulit selembut satin
d) spa bibir dgn penggunaan lip mask & lip balm
e) menggunakan foundation yg bersesuaian dgn ton kulit
f) menggunakan set asas make up set dari Mary Kay

cal@ sms sy untuk temujanji kita sabtu & ahad ini






Jumaat, 5 Jun 2009

KOLEKSI PENJAGAAN BADAN MARYKAY

PRODUK BERILHAMKAN ALAM SEMULAJADI RED TEA & FIG AUAT LOTUS BAMBOO PILIHAN ANDA.TERDIRI DARIPADA BODY LOTION,BODY CLEANSER DAN BODY SPRITZER..TERASA KEWANGIAN YG MEMUKAU DR MARYKAY..SESUAI JG DIJADIKAN BARANG HANTARAN





MARY KAY NOURISHING BODY LOTION RM 80

MARY KAY BODY CLEANSER RM75

MARYKAY BODY SPRITZER RM130

MASALAH AKNE @ JERAWAT YG TERUK


Acne ialah pori-pori yang tersumbat iaitu apabila minyak yang terperangkap di dalam pori-pori kulit berterusan mengeluarkan minyak, pori-pori yang tersumbat semakin membesar dan akan berlakulah iritasi.

Bg sesiapa yg mempunyai masalah acne yg teruk,produk Acne-Prone adalah jawapannya.Didatangkan dalam set lengkap yg terdiri dari Cleanser, Spot Solution, Pore-Purifying .

CLEANSER

Pembersih jernih ,ringan ini segera bertukar kepada busa lembut dan menyingkirkan minyak berlebihan.Memastikan kulit mati tidak menyumbatkan pori
RM70


SPOT SOLUTION ACNE-PRONE SKIN
Mengatasi kecelaan dan membantu kewujudan acne pada masaakan datang dgn mengelupas kulit secara lembut.Pantas meresap dan tidak meninggalkan sisa

RM70
PORE-PURIFYING SERUM
Serum jernih bak sutera ini membantu mengawal minyak yg myebabkan jerawat.Formula yg kuat meluncur licin dan pantas terserap untuk mengecilkan pori serta mengurangkan kilat muka

RM80

MENGHILANGKAN KEKUSAMAN KULIT

Berita baik bg anda yg mempunyai kulit kusam..ini lah jawapannya :-


Mary Kay MelaCEP Whitening system

FOAMING CLEANSER - Formula berkrim ini bercampur dengan air utk menanggalkan kotoran dan minyak berlebihan secara lembut. Harga : RM120

FRESHENER/PELEMBAB - Melengkapkan proses membersih, menjadikan kulit berasa segar dan lembutHarga : RM120

ESSENCE - Serum yg cepat menyerap ini membantu mengembalikan kejernihan. Pembungkusan inovatif memastikan formula yg mengandungi askorbil glukosida berada dlm keadaan sifar udara bagi mengekalkan keberkesanannya.Harga : RM230

DAY MOISTURIZER WITH SPF 15 - Melindungi kulit yg terdedah kepada UV pd siang hari dgn formula pelembapan. Potensi formula yg mengandungi askorbil glukosida utk faedah pemutihan dikekalkan dlm pam sifar udara.Harga : RM170

NIGHT CREAM -Manjakan kulit anda dgn krim mewah ini ketika tidur. Formula yg mengandungi askorbil glukosida ini membekalkan ramuan pencerahan semasa kulit anda memerlukannya utk memulih dan membaharui diri.Harga : RM170

DARK SPOT SERUM - Pembungkusan dgn bebuli penggelek memudahkan pemakaian serum jernih secara langsung pd bintik hitam akan oudar jika di pakai berterusan. Formula yg amat berkesan ini mengandungi askorbil glukosida.Harga : RM170

MASK - Masker kaya lembapan ini menjadikan kulit lebih cerah dan berasa lebih lembut dan licin.Harga : RM160

(set ini jg boleh diambil mengikut kepentingan jenis kulit dan tidak semestinya wajib menggunakan full set)

91% kulit jadi berkilau dan elok keseluruhannya

88% kulit akn jd cerah dan sekata

78 % kulit kembali jernih

memperbaiki bintik hitam sehingga 25%

saya beauty consultan anda

saya beauty consultan anda

Semuanya dari Mary Kay

skin care class Alor Gajah

skin care class Alor Gajah

facial @ kelas penjagaan kulit

Hai...

Selamat mnyambut ramadhan yg bakal tiba..seperti biasa SCC ( Skin Care Class ) akan diadakan seperti biasa cuma cuma di area berdekatan sahaja ya..



Mcm biasalah.. jika sesiapa ingin rasa sentuhan Marykay dari Teknik cucian wajah -guna dari oil make up remover-cleanser-masker,freshner sampailah moisturizer..bukan tu je.. lips kita ni pun kita akn SPA tau..selain tangan dan kaki..tp klu sesiapa nk spa kaki kene aturkan satu kelas khas yg lain..bukan apa..cuma takut masa x cukup..



Pastu gunakan foundation marykay yg sgt2 bagus-ringan..sekata.. tiada tandingan dengan foundation lain! then guna la semua make-up utk menyempurnakan wajah.. kolor2 marykay semuanya berasaskan mineral..so x perlu risau..



so sesiapa yg berminat.. hubungi saya..jom cantik d pagi syawal...

skin care class-diadakan utk puteri umno Merlimau.. thanksss

skin care class-diadakan utk puteri umno Merlimau.. thanksss