SAYA SUKA KECANTIKAN

Untuk penjagaan wajah iaitu luaran.. sy pengguna dan perunding bebasMARYKAY..utk kesihatan dalaman.. sy sarankn EMORRA GLOW C utk kesihatan..kulit yang glow dan radian.. utk wangian.. sy prefer yg bebas alkohol SCAFT PERFUME.. indah nya hidup seorang wanita














Jumaat, 5 Jun 2009

MASALAH AKNE @ JERAWAT YG TERUK


Acne ialah pori-pori yang tersumbat iaitu apabila minyak yang terperangkap di dalam pori-pori kulit berterusan mengeluarkan minyak, pori-pori yang tersumbat semakin membesar dan akan berlakulah iritasi.

Bg sesiapa yg mempunyai masalah acne yg teruk,produk Acne-Prone adalah jawapannya.Didatangkan dalam set lengkap yg terdiri dari Cleanser, Spot Solution, Pore-Purifying .

CLEANSER

Pembersih jernih ,ringan ini segera bertukar kepada busa lembut dan menyingkirkan minyak berlebihan.Memastikan kulit mati tidak menyumbatkan pori
RM70


SPOT SOLUTION ACNE-PRONE SKIN
Mengatasi kecelaan dan membantu kewujudan acne pada masaakan datang dgn mengelupas kulit secara lembut.Pantas meresap dan tidak meninggalkan sisa

RM70
PORE-PURIFYING SERUM
Serum jernih bak sutera ini membantu mengawal minyak yg myebabkan jerawat.Formula yg kuat meluncur licin dan pantas terserap untuk mengecilkan pori serta mengurangkan kilat muka

RM80

1 ulasan:

  1. berapa harga kesemuanya tuu.. ada diskaun ta? saya ada masalah jerawat tapi ta la teruk sangat...

    BalasPadam

saya beauty consultan anda

saya beauty consultan anda

Semuanya dari Mary Kay

skin care class Alor Gajah

skin care class Alor Gajah

facial @ kelas penjagaan kulit

Hai...

Selamat mnyambut ramadhan yg bakal tiba..seperti biasa SCC ( Skin Care Class ) akan diadakan seperti biasa cuma cuma di area berdekatan sahaja ya..



Mcm biasalah.. jika sesiapa ingin rasa sentuhan Marykay dari Teknik cucian wajah -guna dari oil make up remover-cleanser-masker,freshner sampailah moisturizer..bukan tu je.. lips kita ni pun kita akn SPA tau..selain tangan dan kaki..tp klu sesiapa nk spa kaki kene aturkan satu kelas khas yg lain..bukan apa..cuma takut masa x cukup..



Pastu gunakan foundation marykay yg sgt2 bagus-ringan..sekata.. tiada tandingan dengan foundation lain! then guna la semua make-up utk menyempurnakan wajah.. kolor2 marykay semuanya berasaskan mineral..so x perlu risau..



so sesiapa yg berminat.. hubungi saya..jom cantik d pagi syawal...

skin care class-diadakan utk puteri umno Merlimau.. thanksss

skin care class-diadakan utk puteri umno Merlimau.. thanksss