SAYA SUKA KECANTIKAN

Untuk penjagaan wajah iaitu luaran.. sy pengguna dan perunding bebasMARYKAY..utk kesihatan dalaman.. sy sarankn EMORRA GLOW C utk kesihatan..kulit yang glow dan radian.. utk wangian.. sy prefer yg bebas alkohol SCAFT PERFUME.. indah nya hidup seorang wanita














Isnin, 29 Jun 2009

Cuba Marykay percuma


Berminat ingin mencuba produk Mary Kay?

Sila berikan maklumat2 seperti di bawah. Saya sedia menolong anda dgn produk istimewa Mary Kay .Sila sms@ call @ym saya zn_50 mengenai :-

i)umur anda

ii) Jenis kulit samada sensitif, berjerawat, berjeragat, berminyak atau kering?

iii) Produk yg digunakan sekarang dan telah berapa lama menggunakannya?

iv) Apa yg anda inginkan utk kulit anda, samada anda inginkan pemutihan, anti penuaan, pemulihan kulit yg sensitif, jerawat, jeragat atau warna kulit yg sekata.

Jangan segan untuk menghubungi saya atau email sy di
zn_50@yahoo.com

1 ulasan:

saya beauty consultan anda

saya beauty consultan anda

Semuanya dari Mary Kay

skin care class Alor Gajah

skin care class Alor Gajah

facial @ kelas penjagaan kulit

Hai...

Selamat mnyambut ramadhan yg bakal tiba..seperti biasa SCC ( Skin Care Class ) akan diadakan seperti biasa cuma cuma di area berdekatan sahaja ya..



Mcm biasalah.. jika sesiapa ingin rasa sentuhan Marykay dari Teknik cucian wajah -guna dari oil make up remover-cleanser-masker,freshner sampailah moisturizer..bukan tu je.. lips kita ni pun kita akn SPA tau..selain tangan dan kaki..tp klu sesiapa nk spa kaki kene aturkan satu kelas khas yg lain..bukan apa..cuma takut masa x cukup..



Pastu gunakan foundation marykay yg sgt2 bagus-ringan..sekata.. tiada tandingan dengan foundation lain! then guna la semua make-up utk menyempurnakan wajah.. kolor2 marykay semuanya berasaskan mineral..so x perlu risau..



so sesiapa yg berminat.. hubungi saya..jom cantik d pagi syawal...

skin care class-diadakan utk puteri umno Merlimau.. thanksss

skin care class-diadakan utk puteri umno Merlimau.. thanksss