SAYA SUKA KECANTIKAN

Untuk penjagaan wajah iaitu luaran.. sy pengguna dan perunding bebasMARYKAY..utk kesihatan dalaman.. sy sarankn EMORRA GLOW C utk kesihatan..kulit yang glow dan radian.. utk wangian.. sy prefer yg bebas alkohol SCAFT PERFUME.. indah nya hidup seorang wanita














Khamis, 24 September 2009

Skin Care Class & Beauty Makeover

Percuma kelas penjagaan muka & beauty make over bg mereka yg ingin mencuba produk Marykay ( tp.. pempuan je la.. )
Saya akan mengadakan kelas penjagaan ni pada Oktober seperti ketentuan di bawah. Tapi, kalau ada request dr pihak lain samaada kumpulan @ individu pada tarikh lain jg boleh dipertimbangkan andai saya tiada skin care pada waktu tersebut

TARIKH : 16/10/2009 SABTU & 17/10/2009 AHAD
MASA : 10 PAGI / 2 PTG
LOKASI : SEKITAR AIR KEROH (LOKASI SEBENAR AKAN DI BERITAHU KELAK)

Kelas penjagaan kulit ni tak lama.. sekitar 2-3 jam sahaja..

* Pada waktu inilah anda akan dianalisa kulit terlebih dahulu.. cuma soal jawab mengenai produk yg diguna sekarang, berapa lama dan masalah yg dihadapi..

* pas tu anda akn diberi peluang mencuba produk yg bersesuaian dgn jenis kulit anda dari cleanser,freshner,moisturizer,masker. sorang satu akan dibekalkan dgn cermin, facial cloth, besen air,skarf facial ..so korang dtg tu bawa badan je la..

* pas tu, cuba sekali produk lain seperti Masker bibir, balm, satin hands iaitu losyen 3 langkah yg mampu mengubah kulit tgn selembut satin... mesti cuba

* kemudian, bila kulit muka dah bersih.. kita make over la sikit. Waktu ni anda diberi peluang menggunakan Foundation Marykay (top selling tau), bedak,cheek color,eye color.mascara.lipstik dan semua la...

* pas tu... tgk la perbezaan wajah korang tu... sambil2 tu leh la bergambar..

* bagi sesiapa yg nk try berkecimpung dalam bizz kecantikan ni.. klu berminat.. bole terus jadi Beauty Consultant.. cuma pay RM180 je waktu tu dan sy akn uruskan semuanya.. senangkan..
so.. jom la pakat ramai2 try sabtu n ahad ni.. boleh terus sms nama dan bilangan org yg mahu hadir.. setiap dari anda yg membawa 2 org kawan , ingatkan sy utk dapatkan free gift nanti okey..

Sabtu, 5 September 2009

HOT SELLING

LIP MASKER & BALM BIBIR

Pernahkah anda mask bibir anda? seperti muka,bibir jg prlu dimask seminggu 1x @ 2x.. lebih2 lagi kerana pemakaian lipstik (yg tidak diketahui bahan2nya) bertahun-tahun.Bagi mereka yg mempunyai bibir kering dan merekah disyorkan utk mencuba.Selain dapat mencantikkan bibir,ia jg mampu mengembalikan warna pink pada bibir kita dgn syrat pemakaian mesti konsisten dan sedikit kesabaran la... utk mereka yg mempunyai bibir yg agk hitam (akibat rokok dsbgnya) anda juga bole try produk ni... Lip mask ni berharga RM45 manakala Lip Balm RM35.. didatangkan kembar..

MINERAL POWDER

Selepas pemakaian Mineral Foundation, layangkan powder ini .. mmg puas hati..sbb powder ni x bercapuk, mengurangkan minyak... dan yg plg bes bila pakai, menggebukan kulit dan menjadikan kulit kelihatan sedikit glow... mmg bes.. harga RM70.. berus tu didatangkan asing.. tapi bulu berus ni membuatkan sapuan bedak lebih sempurna kerana ia halus dan sudah tentu dijamn halal keranan diperbuat dari bulu kambing.. cuba lah.. pasti puas hati..Harganya adalah RM65


SET BOTANICALIni ialah set botanical terdiri dari 4 asas-cleanser,freshner,mois, dan masker... Kesemua set ini adalah Botanical.. Jadi mereka yg mengalami kerengsaan kulit akibat pemakaian peeling produk disyorkan utk memulakan rawatan wajah dgn set ni.. Plg bes Masker MK.Masker ni bertindak membuang sel kulit mati..Dlm masa yg sama ,Masker ni boleh jadi Scrub muka yg bertidak mengurangkan bintik htm dan putih..Nak pkai pun ada caranya.. selain tu Masker ni bertindak menegangkan kulit muka..Apa yg pasti pemakaian set ni menjadikan make-up kita lebih cantik.. harga nya RM65 bg cleanser dan freshner,RM75 bg Masker dan RM80 bg Moisturizer..Boleh pakai sehingga 6 bulan..


FOUNDATION
Saya mmg suka mencuba produk make-up kat pasaran sebelum ni.. sebelum ni dah berpuluh foundation dah cuba.. tp masih x puas hati sbb kdg2 ada foundation yg buat kulit jadi capuk terutamanya bila berpeluh.. mulalah kulit jadi tompok2.Ada tu ok, tp bila cuaca panas mulalah berminyak... sehinggalah saya diperkenalkan dengan Mineral Foundation Marykay..Wah ! inilah yg sy cari selama ni..dari masalah dulu, kini sy x risau penampilan wajah sy wpun ketika panas.. kulit tidak lagi bertompok,capuk,minyak.. malahan warnanya amat sekata ,thn lama pulak tu..kering,dan ringan je bila pakai.. (sbb adakala foundation ni buat muka kita seolah2 berat)..pas tu terus setia dgn foundation ni secara langsung dgn semua produk Marykay..Cubalah... RM60 sahaja



di datangkan dengan warna-warna mengikut kesesuaian anda :



OFFER HARI RAYA-SET MIRACLE (PENENTANG USIA)


Kearah kulit yg nampak lebih muda-set ini terdiri dari CLEANSER,MOISTRIZER,DAY SOLUTION,NIGHT CREM..Sesuai utk mereka berumur 25 tahun ke atas.. kita sign up jadi Beauty Consultant pun kita da dpt CLEANSER dan MOISTURIZER TIME WISE NI FREE je.. tp bg sesiapa yg nk try (maksudnya x jd BC la)bole dptkan ful set ni dgn hrga RM520.. Apa yg bes, SET ni berwajah BARU !! Dan bole dptkan MASKER BOTANICAL (ikut jenis kulit) dengan berapa ringgit ?


Dapatkan dgn PERCUMA SAHAJA !!

OFFER HARI RAYA- ACNE-PRONE (MENGATASI MASALAH JERAWAT SERIUS)

Bagi yg menghadapi masalah jerawat/akne yg serius,Marykay Acne Prone adalah jawapannya.. Bagi mereka yg menghadapi masalah jerawat yg teruk (biasanya jerawat aktif @ dipanggil jerawat hidup) perlu berinteraksi lebih lanjut dgn sy mengenainya..Dengan set yg bernilai RM220 (Cleanser,Spot solution,serum), anda layak menerima OIL ABSORBING TISSUES-Tisu lekap yg menghilangkan minyak yg berharga RM 28 ( gambar kat bawah yg size empat segi tu ye)

OFFER HARI RAYA-MelaCEP WHITENING

Bagi yg ingin pencerahan kulit lebih cantik,lebih berseri,lebih cerah lebih2 lg bg mereka yg mempunyai masalah kulit jeragat/tompok hitam.. beralihlah pada produk ini... dengan setiap pembelian 4 barangan asas- Cleanser,freshner,spf15 moisturizer,night cream yg berharga RM580..semestinya melayakkan anda mendapatkan harga serendah RM60 bg masker Whitening (bernilai RM160)-Masker yg benar2 menjadikan kulit benar2 lembut dan licin.(cube dulu baru tahu!!!)

kemudian, ingatkan saya bahawa anda jg layak mendapatkan tisu facial yg berupaya menyerap kotoran dan sel kulit mati ini :-

OFFER HARI RAYA-BOTANICAL SET


Jika anda membeli salah 1 set botanical (F1/F2/F3) yg bernilai RM285, anda layak membeli foundation Marykay dengan potongan 50% iaitu hanya RM30 (harga sebenar RM60)



dan diberi PERCUMA 1 TISU FACIAL - Tisu ajaib yang berupaya menyerap dan memerangkap habuk/kotoran di muka ketika proses cucian dan masker muka

Jumaat, 4 September 2009

Jadilah Perunding Kecantikan Sekarang

Jom join team saya sebagai Perunding Kecantikan Marykay. Banyak faedah.. selain dapat membantu wanita di luar sana yg menghadapi masalah, sebagai seorang Perunding Kecantikan, anda jg akn menikmati produk atas ganjaran yg dilakukan !!







Program Perunding Baru atau NCB adalah satu program konsisten selama 120 hari utk semua Beauty Consultant (BC) baru.Anda akan menikmati bonus secara percuma dan jg premium secara tekalnya memenuhi 600 point dlm pesanan tunggal dlm tempoh 120 hari pertama anda. Produk kecantikan ini kesemuanya bernilai RM 1538 akan diberi kepada anda..

Dengan produk ini, akan lebih mudah anda sebagai BC baru menjalankan kelas kecantikan utk maju setapak lagi di dalam dunia kecantikan.. Jom. pasti tak rugi.. Pelaburan pertama utk hasil akan datang...



saya beauty consultan anda

saya beauty consultan anda

Semuanya dari Mary Kay

skin care class Alor Gajah

skin care class Alor Gajah

facial @ kelas penjagaan kulit

Hai...

Selamat mnyambut ramadhan yg bakal tiba..seperti biasa SCC ( Skin Care Class ) akan diadakan seperti biasa cuma cuma di area berdekatan sahaja ya..



Mcm biasalah.. jika sesiapa ingin rasa sentuhan Marykay dari Teknik cucian wajah -guna dari oil make up remover-cleanser-masker,freshner sampailah moisturizer..bukan tu je.. lips kita ni pun kita akn SPA tau..selain tangan dan kaki..tp klu sesiapa nk spa kaki kene aturkan satu kelas khas yg lain..bukan apa..cuma takut masa x cukup..



Pastu gunakan foundation marykay yg sgt2 bagus-ringan..sekata.. tiada tandingan dengan foundation lain! then guna la semua make-up utk menyempurnakan wajah.. kolor2 marykay semuanya berasaskan mineral..so x perlu risau..



so sesiapa yg berminat.. hubungi saya..jom cantik d pagi syawal...

skin care class-diadakan utk puteri umno Merlimau.. thanksss

skin care class-diadakan utk puteri umno Merlimau.. thanksss