SAYA SUKA KECANTIKAN

Untuk penjagaan wajah iaitu luaran.. sy pengguna dan perunding bebasMARYKAY..utk kesihatan dalaman.. sy sarankn EMORRA GLOW C utk kesihatan..kulit yang glow dan radian.. utk wangian.. sy prefer yg bebas alkohol SCAFT PERFUME.. indah nya hidup seorang wanita














Jumaat, 4 September 2009

Jadilah Perunding Kecantikan Sekarang

Jom join team saya sebagai Perunding Kecantikan Marykay. Banyak faedah.. selain dapat membantu wanita di luar sana yg menghadapi masalah, sebagai seorang Perunding Kecantikan, anda jg akn menikmati produk atas ganjaran yg dilakukan !!







Program Perunding Baru atau NCB adalah satu program konsisten selama 120 hari utk semua Beauty Consultant (BC) baru.Anda akan menikmati bonus secara percuma dan jg premium secara tekalnya memenuhi 600 point dlm pesanan tunggal dlm tempoh 120 hari pertama anda. Produk kecantikan ini kesemuanya bernilai RM 1538 akan diberi kepada anda..

Dengan produk ini, akan lebih mudah anda sebagai BC baru menjalankan kelas kecantikan utk maju setapak lagi di dalam dunia kecantikan.. Jom. pasti tak rugi.. Pelaburan pertama utk hasil akan datang...



Tiada ulasan:

Catat Ulasan

saya beauty consultan anda

saya beauty consultan anda

Semuanya dari Mary Kay

skin care class Alor Gajah

skin care class Alor Gajah

facial @ kelas penjagaan kulit

Hai...

Selamat mnyambut ramadhan yg bakal tiba..seperti biasa SCC ( Skin Care Class ) akan diadakan seperti biasa cuma cuma di area berdekatan sahaja ya..



Mcm biasalah.. jika sesiapa ingin rasa sentuhan Marykay dari Teknik cucian wajah -guna dari oil make up remover-cleanser-masker,freshner sampailah moisturizer..bukan tu je.. lips kita ni pun kita akn SPA tau..selain tangan dan kaki..tp klu sesiapa nk spa kaki kene aturkan satu kelas khas yg lain..bukan apa..cuma takut masa x cukup..



Pastu gunakan foundation marykay yg sgt2 bagus-ringan..sekata.. tiada tandingan dengan foundation lain! then guna la semua make-up utk menyempurnakan wajah.. kolor2 marykay semuanya berasaskan mineral..so x perlu risau..



so sesiapa yg berminat.. hubungi saya..jom cantik d pagi syawal...

skin care class-diadakan utk puteri umno Merlimau.. thanksss

skin care class-diadakan utk puteri umno Merlimau.. thanksss