SAYA SUKA KECANTIKAN

Untuk penjagaan wajah iaitu luaran.. sy pengguna dan perunding bebasMARYKAY..utk kesihatan dalaman.. sy sarankn EMORRA GLOW C utk kesihatan..kulit yang glow dan radian.. utk wangian.. sy prefer yg bebas alkohol SCAFT PERFUME.. indah nya hidup seorang wanita














Sabtu, 5 September 2009

HOT SELLING

LIP MASKER & BALM BIBIR

Pernahkah anda mask bibir anda? seperti muka,bibir jg prlu dimask seminggu 1x @ 2x.. lebih2 lagi kerana pemakaian lipstik (yg tidak diketahui bahan2nya) bertahun-tahun.Bagi mereka yg mempunyai bibir kering dan merekah disyorkan utk mencuba.Selain dapat mencantikkan bibir,ia jg mampu mengembalikan warna pink pada bibir kita dgn syrat pemakaian mesti konsisten dan sedikit kesabaran la... utk mereka yg mempunyai bibir yg agk hitam (akibat rokok dsbgnya) anda juga bole try produk ni... Lip mask ni berharga RM45 manakala Lip Balm RM35.. didatangkan kembar..

MINERAL POWDER

Selepas pemakaian Mineral Foundation, layangkan powder ini .. mmg puas hati..sbb powder ni x bercapuk, mengurangkan minyak... dan yg plg bes bila pakai, menggebukan kulit dan menjadikan kulit kelihatan sedikit glow... mmg bes.. harga RM70.. berus tu didatangkan asing.. tapi bulu berus ni membuatkan sapuan bedak lebih sempurna kerana ia halus dan sudah tentu dijamn halal keranan diperbuat dari bulu kambing.. cuba lah.. pasti puas hati..Harganya adalah RM65


SET BOTANICALIni ialah set botanical terdiri dari 4 asas-cleanser,freshner,mois, dan masker... Kesemua set ini adalah Botanical.. Jadi mereka yg mengalami kerengsaan kulit akibat pemakaian peeling produk disyorkan utk memulakan rawatan wajah dgn set ni.. Plg bes Masker MK.Masker ni bertindak membuang sel kulit mati..Dlm masa yg sama ,Masker ni boleh jadi Scrub muka yg bertidak mengurangkan bintik htm dan putih..Nak pkai pun ada caranya.. selain tu Masker ni bertindak menegangkan kulit muka..Apa yg pasti pemakaian set ni menjadikan make-up kita lebih cantik.. harga nya RM65 bg cleanser dan freshner,RM75 bg Masker dan RM80 bg Moisturizer..Boleh pakai sehingga 6 bulan..


FOUNDATION
Saya mmg suka mencuba produk make-up kat pasaran sebelum ni.. sebelum ni dah berpuluh foundation dah cuba.. tp masih x puas hati sbb kdg2 ada foundation yg buat kulit jadi capuk terutamanya bila berpeluh.. mulalah kulit jadi tompok2.Ada tu ok, tp bila cuaca panas mulalah berminyak... sehinggalah saya diperkenalkan dengan Mineral Foundation Marykay..Wah ! inilah yg sy cari selama ni..dari masalah dulu, kini sy x risau penampilan wajah sy wpun ketika panas.. kulit tidak lagi bertompok,capuk,minyak.. malahan warnanya amat sekata ,thn lama pulak tu..kering,dan ringan je bila pakai.. (sbb adakala foundation ni buat muka kita seolah2 berat)..pas tu terus setia dgn foundation ni secara langsung dgn semua produk Marykay..Cubalah... RM60 sahaja



di datangkan dengan warna-warna mengikut kesesuaian anda :



1 ulasan:

saya beauty consultan anda

saya beauty consultan anda

Semuanya dari Mary Kay

skin care class Alor Gajah

skin care class Alor Gajah

facial @ kelas penjagaan kulit

Hai...

Selamat mnyambut ramadhan yg bakal tiba..seperti biasa SCC ( Skin Care Class ) akan diadakan seperti biasa cuma cuma di area berdekatan sahaja ya..



Mcm biasalah.. jika sesiapa ingin rasa sentuhan Marykay dari Teknik cucian wajah -guna dari oil make up remover-cleanser-masker,freshner sampailah moisturizer..bukan tu je.. lips kita ni pun kita akn SPA tau..selain tangan dan kaki..tp klu sesiapa nk spa kaki kene aturkan satu kelas khas yg lain..bukan apa..cuma takut masa x cukup..



Pastu gunakan foundation marykay yg sgt2 bagus-ringan..sekata.. tiada tandingan dengan foundation lain! then guna la semua make-up utk menyempurnakan wajah.. kolor2 marykay semuanya berasaskan mineral..so x perlu risau..



so sesiapa yg berminat.. hubungi saya..jom cantik d pagi syawal...

skin care class-diadakan utk puteri umno Merlimau.. thanksss

skin care class-diadakan utk puteri umno Merlimau.. thanksss