SAYA SUKA KECANTIKAN

Untuk penjagaan wajah iaitu luaran.. sy pengguna dan perunding bebasMARYKAY..utk kesihatan dalaman.. sy sarankn EMORRA GLOW C utk kesihatan..kulit yang glow dan radian.. utk wangian.. sy prefer yg bebas alkohol SCAFT PERFUME.. indah nya hidup seorang wanita














Khamis, 24 September 2009

Skin Care Class & Beauty Makeover

Percuma kelas penjagaan muka & beauty make over bg mereka yg ingin mencuba produk Marykay ( tp.. pempuan je la.. )
Saya akan mengadakan kelas penjagaan ni pada Oktober seperti ketentuan di bawah. Tapi, kalau ada request dr pihak lain samaada kumpulan @ individu pada tarikh lain jg boleh dipertimbangkan andai saya tiada skin care pada waktu tersebut

TARIKH : 16/10/2009 SABTU & 17/10/2009 AHAD
MASA : 10 PAGI / 2 PTG
LOKASI : SEKITAR AIR KEROH (LOKASI SEBENAR AKAN DI BERITAHU KELAK)

Kelas penjagaan kulit ni tak lama.. sekitar 2-3 jam sahaja..

* Pada waktu inilah anda akan dianalisa kulit terlebih dahulu.. cuma soal jawab mengenai produk yg diguna sekarang, berapa lama dan masalah yg dihadapi..

* pas tu anda akn diberi peluang mencuba produk yg bersesuaian dgn jenis kulit anda dari cleanser,freshner,moisturizer,masker. sorang satu akan dibekalkan dgn cermin, facial cloth, besen air,skarf facial ..so korang dtg tu bawa badan je la..

* pas tu, cuba sekali produk lain seperti Masker bibir, balm, satin hands iaitu losyen 3 langkah yg mampu mengubah kulit tgn selembut satin... mesti cuba

* kemudian, bila kulit muka dah bersih.. kita make over la sikit. Waktu ni anda diberi peluang menggunakan Foundation Marykay (top selling tau), bedak,cheek color,eye color.mascara.lipstik dan semua la...

* pas tu... tgk la perbezaan wajah korang tu... sambil2 tu leh la bergambar..

* bagi sesiapa yg nk try berkecimpung dalam bizz kecantikan ni.. klu berminat.. bole terus jadi Beauty Consultant.. cuma pay RM180 je waktu tu dan sy akn uruskan semuanya.. senangkan..
so.. jom la pakat ramai2 try sabtu n ahad ni.. boleh terus sms nama dan bilangan org yg mahu hadir.. setiap dari anda yg membawa 2 org kawan , ingatkan sy utk dapatkan free gift nanti okey..

2 ulasan:

  1. awak 16 oct tu jumaat. sabtu 17 oct dan ahad 18 oct saya ada course kat PJ....alahai tak dapat lah turun nampaknye....ingat kan nak join jugak....huk huk

    BalasPadam
  2. a..ah silap.. huhu nti btulkan

    BalasPadam

saya beauty consultan anda

saya beauty consultan anda

Semuanya dari Mary Kay

skin care class Alor Gajah

skin care class Alor Gajah

facial @ kelas penjagaan kulit

Hai...

Selamat mnyambut ramadhan yg bakal tiba..seperti biasa SCC ( Skin Care Class ) akan diadakan seperti biasa cuma cuma di area berdekatan sahaja ya..



Mcm biasalah.. jika sesiapa ingin rasa sentuhan Marykay dari Teknik cucian wajah -guna dari oil make up remover-cleanser-masker,freshner sampailah moisturizer..bukan tu je.. lips kita ni pun kita akn SPA tau..selain tangan dan kaki..tp klu sesiapa nk spa kaki kene aturkan satu kelas khas yg lain..bukan apa..cuma takut masa x cukup..



Pastu gunakan foundation marykay yg sgt2 bagus-ringan..sekata.. tiada tandingan dengan foundation lain! then guna la semua make-up utk menyempurnakan wajah.. kolor2 marykay semuanya berasaskan mineral..so x perlu risau..



so sesiapa yg berminat.. hubungi saya..jom cantik d pagi syawal...

skin care class-diadakan utk puteri umno Merlimau.. thanksss

skin care class-diadakan utk puteri umno Merlimau.. thanksss