SAYA SUKA KECANTIKAN

Untuk penjagaan wajah iaitu luaran.. sy pengguna dan perunding bebasMARYKAY..utk kesihatan dalaman.. sy sarankn EMORRA GLOW C utk kesihatan..kulit yang glow dan radian.. utk wangian.. sy prefer yg bebas alkohol SCAFT PERFUME.. indah nya hidup seorang wanita














Khamis, 19 November 2009

Marykay di petang jumaat


minat nk makeover wajah sendiri..jom www.marykay.com.my
sy menjemput wanita2 di sekitar Air Keroh-Bkt Beruang-Melaka yg ingin bermarykay bersama sy utk mencuba produk Marykay pada masa terluang anda antara jam 12.30-2.30 ptg stp jumaat.Maklumlah waktu ni kdg2 kita x tahu nk bt apa kat opis..so jgn segan2 sms sy.sy akn dtg ke tempat anda.

nk cuba secara berseorangan boleh,berkawan pun boleh..bole guna dulu brg Marykay.. Guna klu ok dan berkenan..boleh la oder..klux brkenan, tiada masalah.. tiada paksaan utk beli.beri sy kesempatan utk memberi anda sentuhan Marykay pun dah memadai !


x payah sediakan apa2.. brg2 spt skin care produk,cermin,besen,facial cloth,scarft semua diprovided khas utk anda..

boleh la sms sy.. permintaan akn dipenuhi bergantung pada siapa yg awal bookinglah. so sebaiknya 2@3 hari b4 nk try bole cr sy..tp katakan on the dot klu nk pun bleh andai waktu tu tiada booking utk skin care sesion ok



produk bulan ini

Miniature Fragrance-wangian 6 dlm 1 dlm kotak yg amt cute! rm200


Loose Eye Shadow Limited Edition-halus bak sutera. rm55

Blushing cheeks-Limited edition cheek color Pllette-amat natural,licin, amat ringan dgn vitamin A,C,E rm 80

free gift setiap pembelian !! sms sy

Selasa, 10 November 2009

kelas penjagaan kulit & beauty makeover



salam... khas untuk warga melaka

Saya mempelawa semua wanita di area Melaka untuk mendapatkan kelas penjagaan kulit secara PERCUMA dgn menggunakan produk Marykay-Produk yg kini menjadi sebutan ramai.

Apa yg anda akn alami ketika Seisi ini :-
-mengenalpasti jenis kulit (melalui soal jawab/sejarah pemakaian)
-Menggunakan sendiri set skin care yg sesuai dgn jenis kulit (kering/berminyak/biasa)
dari Cleanser,Freshner,Masker, Moisturizer
- merasai sendiri kehebatan SPA BIBIR-LIP MASK & LIP BALM-mampu pinkkan kulit bibir, protect skin bibir dr mengelupas,kering dsbgnya
-berpeluang merasai SATIN HANDS- kulit selembut satin dgn set losyen 3 in 1
-berpeluang mencari foundation yg sesuai dgn kulit muka
-menggunakan basic set make-up Marykay-Mineral powder,mascara,eye liner,eye color, blusher,lip balm, lipstik,lip balm.lip gloss

Sesiapa yg berminat untuk menjadi Beauty Consultant bole join sy dan sy akn terangkan 1 per 1 bagaimana untuk menjadi seorang Beauty Consultant

So klu brminat, terus sms @ call sy dan kita buat temujanji samaada di pej @ rumah

Kelas penjagaan ini juga saya jalankan di tasik utama / di sekitar Air Keroh mengikut permintaan anda

So, pilihan di tangan anda.. banyak yg menarik menanti anda andai anda buking kelas pada bulan ini-speacial gift berupa sampel satin hands, sampel lipstik,blasher,eye color,mascara.. dan sesuatu yg lebih speacial jika anda join as Beauty Consultant .

Jom berMarykay dgn saya....

Sabtu, 7 November 2009

wangian mesti beli





Dapatkan wangian 6 dalam 1 dgn harga RM200.Memang berbaloi tau.. klu sape yg brminat nk beli,sy akn bg dia free eye color yg berharga RM26..Tp makesure this month je ok..
dr kiri tu Journey-haruman lembut dari bauan flora.Elige-Oriental yg mggabungkan haruman Amazon Lily dan Sandalwod India.Bella-bau bes sgt2 dr fruit dan flora.Belara-harumah flora haruman berkrim.Velocity-bau yg bgitu menceriakan dr haruman buah dan flora.Dan plg las Affection-konsep oriental moden yg bgtu segar dgn pink peppercorn.

So apa tunggu lg.Dikawasan sekitar brdekatan sms sy untuk test bau ni ok..

Selasa, 3 November 2009


"meriahkan hari sabtu dan ahad ini bersama Marykay.. hubungi saya utk penempahan awal" 012-3274224

Bisness Marykay


"nora,mcmna nk start biss ni..suggestkan apa yg patut sy start klu sy nk serius dlm biss ni"...

Oklah sy terangkan 1 per 1..

1. Anda perlu dapatkan form sign up Beauty Consultant terlebih dahulu dari saya

2. Selepas isi dan tandatangan,susuli dengan bayaran sebanyak RM180 kepada sy utk sy hantarkan ke Pejabat Marykay

3. Selang beberapa hari, anda akan menerima parcel starter kit yang mengandungi sebahagian alatan untuk buat kelas Penjagaan kulit.Antaranya berupa Cleanser Time Wise,Moisturizer Time Wise, facial cloth, tray,sampel make-up MK,The Look,cermin dan beberapa alatan lain yg bole membantu anda menjalankan kelas penjagaan kulit sendiri.( Kesemua barangan ini bernilai lebih dari RM400 )

4.Bersedialah utk mendaftarkan diri di Kursus ESRS 2 hr-dimana anda akn diajar selok belok marketng,make-up dan bagaimana melakukan perniagaan ini wpun di rumah-anda tntukan berapa Ringgit yg anda mahukan sebulan-senang cerita, kitalah boss dan kitalah kuli bg biss kita ni

5.Mulakan perniagaan anda..bagi yg mahu serius dalam perniagaan kecantikan ini,anda bolehlah menyediakan skin care anda utk kelas penjagaan kulit-ye la kan..mana ada biss yg x keluar modal.

6.Gunakan voucer yg anda dpt di hari kursus utk membeli set skin care nti
Saya amat menggalakkan anda melakukan 600 point setiap bulan (lebih lagi baik).Kerana banyak ganjaran yg akn dapat dr MK nti.Melakukan 600 point setiap bulan dalam tempoh 120 hari melayakkan anda menerima NCB-New Consultant Bonus yg kesemuanya bernilai RM1538.Siapa nk bg brg bernilai begini secara percuma.Ada 4 NCB menanti anda.Kiranya brg2 ni banyak membantu anda melakukan kelas penjagaan kulit.Lgpun pada tahap ni anda dah layak mendapat potongan plg tinggi dlm biss MK iaitu sebanyak 40%!








7. Bersedialah melatih diri utk melakukan Kelas Penjagaan Kulit-Jangan risau, segala alat bantuan perniagaan turut disertakan dlm beg starterkit.folow je step by step
8. Bila banyak melakukan Kelas,secara langsung meningkatkan jualan dan jika berjaya mencapai target tertentu,anda akan dirai di atas pentas Marykay,mendapat BONUS dari MarYkay,berpeluang BERCUTI di dalam dan luar negara..dan yg plg seronok berpeluang mendapat PINK CAR MK!!!

Apa yg penting semangat utk berusaha dan x putus asa..

saya beauty consultan anda

saya beauty consultan anda

Semuanya dari Mary Kay

skin care class Alor Gajah

skin care class Alor Gajah

facial @ kelas penjagaan kulit

Hai...

Selamat mnyambut ramadhan yg bakal tiba..seperti biasa SCC ( Skin Care Class ) akan diadakan seperti biasa cuma cuma di area berdekatan sahaja ya..



Mcm biasalah.. jika sesiapa ingin rasa sentuhan Marykay dari Teknik cucian wajah -guna dari oil make up remover-cleanser-masker,freshner sampailah moisturizer..bukan tu je.. lips kita ni pun kita akn SPA tau..selain tangan dan kaki..tp klu sesiapa nk spa kaki kene aturkan satu kelas khas yg lain..bukan apa..cuma takut masa x cukup..



Pastu gunakan foundation marykay yg sgt2 bagus-ringan..sekata.. tiada tandingan dengan foundation lain! then guna la semua make-up utk menyempurnakan wajah.. kolor2 marykay semuanya berasaskan mineral..so x perlu risau..



so sesiapa yg berminat.. hubungi saya..jom cantik d pagi syawal...

skin care class-diadakan utk puteri umno Merlimau.. thanksss

skin care class-diadakan utk puteri umno Merlimau.. thanksss