SAYA SUKA KECANTIKAN

Untuk penjagaan wajah iaitu luaran.. sy pengguna dan perunding bebasMARYKAY..utk kesihatan dalaman.. sy sarankn EMORRA GLOW C utk kesihatan..kulit yang glow dan radian.. utk wangian.. sy prefer yg bebas alkohol SCAFT PERFUME.. indah nya hidup seorang wanita














Selasa, 3 November 2009

Bisness Marykay


"nora,mcmna nk start biss ni..suggestkan apa yg patut sy start klu sy nk serius dlm biss ni"...

Oklah sy terangkan 1 per 1..

1. Anda perlu dapatkan form sign up Beauty Consultant terlebih dahulu dari saya

2. Selepas isi dan tandatangan,susuli dengan bayaran sebanyak RM180 kepada sy utk sy hantarkan ke Pejabat Marykay

3. Selang beberapa hari, anda akan menerima parcel starter kit yang mengandungi sebahagian alatan untuk buat kelas Penjagaan kulit.Antaranya berupa Cleanser Time Wise,Moisturizer Time Wise, facial cloth, tray,sampel make-up MK,The Look,cermin dan beberapa alatan lain yg bole membantu anda menjalankan kelas penjagaan kulit sendiri.( Kesemua barangan ini bernilai lebih dari RM400 )

4.Bersedialah utk mendaftarkan diri di Kursus ESRS 2 hr-dimana anda akn diajar selok belok marketng,make-up dan bagaimana melakukan perniagaan ini wpun di rumah-anda tntukan berapa Ringgit yg anda mahukan sebulan-senang cerita, kitalah boss dan kitalah kuli bg biss kita ni

5.Mulakan perniagaan anda..bagi yg mahu serius dalam perniagaan kecantikan ini,anda bolehlah menyediakan skin care anda utk kelas penjagaan kulit-ye la kan..mana ada biss yg x keluar modal.

6.Gunakan voucer yg anda dpt di hari kursus utk membeli set skin care nti
Saya amat menggalakkan anda melakukan 600 point setiap bulan (lebih lagi baik).Kerana banyak ganjaran yg akn dapat dr MK nti.Melakukan 600 point setiap bulan dalam tempoh 120 hari melayakkan anda menerima NCB-New Consultant Bonus yg kesemuanya bernilai RM1538.Siapa nk bg brg bernilai begini secara percuma.Ada 4 NCB menanti anda.Kiranya brg2 ni banyak membantu anda melakukan kelas penjagaan kulit.Lgpun pada tahap ni anda dah layak mendapat potongan plg tinggi dlm biss MK iaitu sebanyak 40%!








7. Bersedialah melatih diri utk melakukan Kelas Penjagaan Kulit-Jangan risau, segala alat bantuan perniagaan turut disertakan dlm beg starterkit.folow je step by step
8. Bila banyak melakukan Kelas,secara langsung meningkatkan jualan dan jika berjaya mencapai target tertentu,anda akan dirai di atas pentas Marykay,mendapat BONUS dari MarYkay,berpeluang BERCUTI di dalam dan luar negara..dan yg plg seronok berpeluang mendapat PINK CAR MK!!!

Apa yg penting semangat utk berusaha dan x putus asa..

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

saya beauty consultan anda

saya beauty consultan anda

Semuanya dari Mary Kay

skin care class Alor Gajah

skin care class Alor Gajah

facial @ kelas penjagaan kulit

Hai...

Selamat mnyambut ramadhan yg bakal tiba..seperti biasa SCC ( Skin Care Class ) akan diadakan seperti biasa cuma cuma di area berdekatan sahaja ya..



Mcm biasalah.. jika sesiapa ingin rasa sentuhan Marykay dari Teknik cucian wajah -guna dari oil make up remover-cleanser-masker,freshner sampailah moisturizer..bukan tu je.. lips kita ni pun kita akn SPA tau..selain tangan dan kaki..tp klu sesiapa nk spa kaki kene aturkan satu kelas khas yg lain..bukan apa..cuma takut masa x cukup..



Pastu gunakan foundation marykay yg sgt2 bagus-ringan..sekata.. tiada tandingan dengan foundation lain! then guna la semua make-up utk menyempurnakan wajah.. kolor2 marykay semuanya berasaskan mineral..so x perlu risau..



so sesiapa yg berminat.. hubungi saya..jom cantik d pagi syawal...

skin care class-diadakan utk puteri umno Merlimau.. thanksss

skin care class-diadakan utk puteri umno Merlimau.. thanksss