SAYA SUKA KECANTIKAN

Untuk penjagaan wajah iaitu luaran.. sy pengguna dan perunding bebasMARYKAY..utk kesihatan dalaman.. sy sarankn EMORRA GLOW C utk kesihatan..kulit yang glow dan radian.. utk wangian.. sy prefer yg bebas alkohol SCAFT PERFUME.. indah nya hidup seorang wanita














Selasa, 10 November 2009

kelas penjagaan kulit & beauty makeover



salam... khas untuk warga melaka

Saya mempelawa semua wanita di area Melaka untuk mendapatkan kelas penjagaan kulit secara PERCUMA dgn menggunakan produk Marykay-Produk yg kini menjadi sebutan ramai.

Apa yg anda akn alami ketika Seisi ini :-
-mengenalpasti jenis kulit (melalui soal jawab/sejarah pemakaian)
-Menggunakan sendiri set skin care yg sesuai dgn jenis kulit (kering/berminyak/biasa)
dari Cleanser,Freshner,Masker, Moisturizer
- merasai sendiri kehebatan SPA BIBIR-LIP MASK & LIP BALM-mampu pinkkan kulit bibir, protect skin bibir dr mengelupas,kering dsbgnya
-berpeluang merasai SATIN HANDS- kulit selembut satin dgn set losyen 3 in 1
-berpeluang mencari foundation yg sesuai dgn kulit muka
-menggunakan basic set make-up Marykay-Mineral powder,mascara,eye liner,eye color, blusher,lip balm, lipstik,lip balm.lip gloss

Sesiapa yg berminat untuk menjadi Beauty Consultant bole join sy dan sy akn terangkan 1 per 1 bagaimana untuk menjadi seorang Beauty Consultant

So klu brminat, terus sms @ call sy dan kita buat temujanji samaada di pej @ rumah

Kelas penjagaan ini juga saya jalankan di tasik utama / di sekitar Air Keroh mengikut permintaan anda

So, pilihan di tangan anda.. banyak yg menarik menanti anda andai anda buking kelas pada bulan ini-speacial gift berupa sampel satin hands, sampel lipstik,blasher,eye color,mascara.. dan sesuatu yg lebih speacial jika anda join as Beauty Consultant .

Jom berMarykay dgn saya....

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

saya beauty consultan anda

saya beauty consultan anda

Semuanya dari Mary Kay

skin care class Alor Gajah

skin care class Alor Gajah

facial @ kelas penjagaan kulit

Hai...

Selamat mnyambut ramadhan yg bakal tiba..seperti biasa SCC ( Skin Care Class ) akan diadakan seperti biasa cuma cuma di area berdekatan sahaja ya..



Mcm biasalah.. jika sesiapa ingin rasa sentuhan Marykay dari Teknik cucian wajah -guna dari oil make up remover-cleanser-masker,freshner sampailah moisturizer..bukan tu je.. lips kita ni pun kita akn SPA tau..selain tangan dan kaki..tp klu sesiapa nk spa kaki kene aturkan satu kelas khas yg lain..bukan apa..cuma takut masa x cukup..



Pastu gunakan foundation marykay yg sgt2 bagus-ringan..sekata.. tiada tandingan dengan foundation lain! then guna la semua make-up utk menyempurnakan wajah.. kolor2 marykay semuanya berasaskan mineral..so x perlu risau..



so sesiapa yg berminat.. hubungi saya..jom cantik d pagi syawal...

skin care class-diadakan utk puteri umno Merlimau.. thanksss

skin care class-diadakan utk puteri umno Merlimau.. thanksss