SAYA SUKA KECANTIKAN

Untuk penjagaan wajah iaitu luaran.. sy pengguna dan perunding bebasMARYKAY..utk kesihatan dalaman.. sy sarankn EMORRA GLOW C utk kesihatan..kulit yang glow dan radian.. utk wangian.. sy prefer yg bebas alkohol SCAFT PERFUME.. indah nya hidup seorang wanita














Khamis, 19 November 2009

Marykay di petang jumaat


minat nk makeover wajah sendiri..jom www.marykay.com.my
sy menjemput wanita2 di sekitar Air Keroh-Bkt Beruang-Melaka yg ingin bermarykay bersama sy utk mencuba produk Marykay pada masa terluang anda antara jam 12.30-2.30 ptg stp jumaat.Maklumlah waktu ni kdg2 kita x tahu nk bt apa kat opis..so jgn segan2 sms sy.sy akn dtg ke tempat anda.

nk cuba secara berseorangan boleh,berkawan pun boleh..bole guna dulu brg Marykay.. Guna klu ok dan berkenan..boleh la oder..klux brkenan, tiada masalah.. tiada paksaan utk beli.beri sy kesempatan utk memberi anda sentuhan Marykay pun dah memadai !


x payah sediakan apa2.. brg2 spt skin care produk,cermin,besen,facial cloth,scarft semua diprovided khas utk anda..

boleh la sms sy.. permintaan akn dipenuhi bergantung pada siapa yg awal bookinglah. so sebaiknya 2@3 hari b4 nk try bole cr sy..tp katakan on the dot klu nk pun bleh andai waktu tu tiada booking utk skin care sesion ok



Tiada ulasan:

Catat Ulasan

saya beauty consultan anda

saya beauty consultan anda

Semuanya dari Mary Kay

skin care class Alor Gajah

skin care class Alor Gajah

facial @ kelas penjagaan kulit

Hai...

Selamat mnyambut ramadhan yg bakal tiba..seperti biasa SCC ( Skin Care Class ) akan diadakan seperti biasa cuma cuma di area berdekatan sahaja ya..



Mcm biasalah.. jika sesiapa ingin rasa sentuhan Marykay dari Teknik cucian wajah -guna dari oil make up remover-cleanser-masker,freshner sampailah moisturizer..bukan tu je.. lips kita ni pun kita akn SPA tau..selain tangan dan kaki..tp klu sesiapa nk spa kaki kene aturkan satu kelas khas yg lain..bukan apa..cuma takut masa x cukup..



Pastu gunakan foundation marykay yg sgt2 bagus-ringan..sekata.. tiada tandingan dengan foundation lain! then guna la semua make-up utk menyempurnakan wajah.. kolor2 marykay semuanya berasaskan mineral..so x perlu risau..



so sesiapa yg berminat.. hubungi saya..jom cantik d pagi syawal...

skin care class-diadakan utk puteri umno Merlimau.. thanksss

skin care class-diadakan utk puteri umno Merlimau.. thanksss