SAYA SUKA KECANTIKAN

Untuk penjagaan wajah iaitu luaran.. sy pengguna dan perunding bebasMARYKAY..utk kesihatan dalaman.. sy sarankn EMORRA GLOW C utk kesihatan..kulit yang glow dan radian.. utk wangian.. sy prefer yg bebas alkohol SCAFT PERFUME.. indah nya hidup seorang wanita














Isnin, 26 Oktober 2009

Cabaran baru...



Syukur..setelah mengharungi pelbagai cabaran,akhirnya saya telah sampai ke progran RJU-Red Jacket Universiti Marykay..Kira ni mcm pembelajaran lah jg dimana kita akan diajar dgn lebih mendalam lg mengenai perniagaan dalam Marykay.Sesi ni selama 3 bulan berturut tetapi sebulan sekali je..seronok sgt.kat sini kita byk belajar tips2 utk brjaya dr yg berpengalaman.Kami diberi cabaran utk melayakkan graduate kami nti.Cabaran inilah memberi 1 persaingan sihat diantara BC Marykay utk terus berjaya.


Ahad, 25 Oktober 2009

Tinted Lip Balm baru !!!



Wah..inilah Tinted Lip Balm baru lancar oktober ni.Apa yg bes,Lip Balm ini dah ada SPF 15.sO,x perlu risau klu keluar pada waktu panas..bibir pun x kering dan merekah.Kandungannya juga dr bhn botani yg terkandung minyak jojoba dan Shea butter.Mesti cuba!lembut sgt2,antioksidan vitamin A lg.So dia bertindak meneutralkan balik kulit bibir yg dah rosak sbb radikal bebas.Memang berbaloi.Kering,ringan..Terdapat dlm 7 warna-Rose,Mango,Apricot,Poppy,Fig,Blush dan Neutral.Harga sebatang cuma RM55-sure bibir x kering lg !!

saya beauty consultan anda

saya beauty consultan anda

Semuanya dari Mary Kay

skin care class Alor Gajah

skin care class Alor Gajah

facial @ kelas penjagaan kulit

Hai...

Selamat mnyambut ramadhan yg bakal tiba..seperti biasa SCC ( Skin Care Class ) akan diadakan seperti biasa cuma cuma di area berdekatan sahaja ya..



Mcm biasalah.. jika sesiapa ingin rasa sentuhan Marykay dari Teknik cucian wajah -guna dari oil make up remover-cleanser-masker,freshner sampailah moisturizer..bukan tu je.. lips kita ni pun kita akn SPA tau..selain tangan dan kaki..tp klu sesiapa nk spa kaki kene aturkan satu kelas khas yg lain..bukan apa..cuma takut masa x cukup..



Pastu gunakan foundation marykay yg sgt2 bagus-ringan..sekata.. tiada tandingan dengan foundation lain! then guna la semua make-up utk menyempurnakan wajah.. kolor2 marykay semuanya berasaskan mineral..so x perlu risau..



so sesiapa yg berminat.. hubungi saya..jom cantik d pagi syawal...

skin care class-diadakan utk puteri umno Merlimau.. thanksss

skin care class-diadakan utk puteri umno Merlimau.. thanksss