SAYA SUKA KECANTIKAN

Untuk penjagaan wajah iaitu luaran.. sy pengguna dan perunding bebasMARYKAY..utk kesihatan dalaman.. sy sarankn EMORRA GLOW C utk kesihatan..kulit yang glow dan radian.. utk wangian.. sy prefer yg bebas alkohol SCAFT PERFUME.. indah nya hidup seorang wanita














Khamis, 30 Julai 2009

Selasa, 28 Julai 2009

BEAUTY CONSULTANT MARYKAY

Mencari pendapatan yang sesuai untuk dijadikan kerjaya sampingan/sepenuh masa? Inilah jawapannya.. Jadilah Beauty Konsultant Marykay sekarang juga.

Masa depan anda ialah satu dunia yang dilimpahi peluang! hanya melakukan kelas penjagaan kulit, inilah masanya anda mengubah setiap item dimiliki Marykay kepada pendapatan tambahan.


* memperolehi keuntungan sehingga 40% pada apa2 brg yg dijual

* Bekerja sebagai part@full time mengikut kehendak anda


* Jadilah bos sendiri bg perniagaan sendiri


* Dapatkan pendidikan yang diperlukan yg boleh didapati dari Marykay


Untuk Bermula!

Pergi ke
www.marykay.com.my dan ketahuilah dengan lebih lanjut lagi tentang produk Mary Kay®, peluangnya dan betapa mudahnya untuk bermula. Lihat juga semua faedah Mary Kay.
Sebaik sahaja anda sudah jatuh cinta pada produk itu, anda akan tertanya-tanya mengapa anda tidak terfikir tentangnya sebelum ini!


Hubungi saya BC anda 012-3274224 untuk keterangan lebih lanjut

jom try set facial Marykay

hai..jom bertemujanji dgn saya untuk melakukan facial @ sesi skin care bagi mereka yang ingin mencuba Marykay.Alamilah sendiri keseronokan, kepuasan produk skin care dan meka-up Marykay..disamping mencuba keseronokan SPA Bibir dan alami sendiri kelembutan tangan dgn menggunakan Satin Hands.

Jika anda mempunyai masalah kulit wajah yang tidak sekata @ jerawat@berminyak atau sebagainya..jgn malu menghubungi saya dan sememangnya ianya adalah percuma untuk anda.

Jika anda berada di sekitar Melaka / di kawasan yang berdekatan boleh terus menghubungi saya, Nora di 012-3274224








Jika anda berada di sekitar putrajaya/serdang/cyberjaya boleh terus menghubungi Iena Marlyssa di talian 013-7436026





Bagi mereka yang berada di sekitar Putrajaya/K.Lumpur.. Sila hubungi Robeeyah di talian 017-6827098




Juga mereka yang berada di area yg sama jg boleh menghubungi Shida 014-6081271

Kesemua Beauty Consultant ini akan membantu anda untuk melakukan skin care di tempat anda secara percuma

Khamis, 23 Julai 2009

Area Putrajaya / KL

Area Putrajaya / KL, sila buat temujanji dengan BC Robeeyah untuk skin care percuma di tempat anda.. Hubungi 017-6827098 atau melayari blog BC Robee di http://mkrobee.blogspot.com/

atau sila berhubung dengan BC iena di talian 013-7436026 untuk try produk Marykay di sesi Skin Care Class, juga bole melayari blog BC Nur Fazlyna Marlyssa di http://bcmarykay.blogspot.com

Temujanji Skin Care Class Percuma dengan saya



Anda ada masalah kulit? atau masih tercari-cari produk yang sesuai dgn wajah.. apa kata buat temujanji dengan sy untuk Skin Care Class percuma.. dalam sesi ini saya akan beri anda peluang mencuba sendiri skin care mengikut kesesuaian wajah anda..

Barangan Marykay adalah halal dan produk yang boleh dipercayai.. Pada sesi ini juga anda berpeluang mencuci wajah , menggunakan freshner , melembabkan muka dgn Moisturizer serta menggunakan Masker yang amat berkesan untuk membuang sel kulit mati

berapa ramai diantara kita yg ada mencuci bibir? Pemakaian lipstik yang tidak tahu kandungannya bertahun-tahun mampu membuatkan kulit bibir akan jd kering dan sedikit gelap.Disini anda akan diberi peluang menggunakan Masker Lips + Balm yg bertindak sebagai SPA bibir untuk membuang kulit bibir yg mati @ kering sekaligus,mengembalikan wrna asal bibir, melicinkan dan melamakan pemakaian lipstik kemudiannya.

Setelah itu anda akan diberi peluang memakai set Satin Hands di dalam 3 proses... Dan akhirnya apa kata anda cuba pula make-up asas Marykay ,bermula dari pemakaian foundation,bedak dsbgnya..

seronokkan? contact sy untuk temujanji ini..selain dapat cuba skin care Marykay.. secara x langsung anda akan ketahui juga cara mencuci muka yg betul.. pm sy zn_50


Isnin, 20 Julai 2009

JADILAH SEORANG PERUNDING KECANTIKAN YANG HEBAT !!!!


JADILAH SEORANG PERUNDING KECANTIKAN MARYKAY SEKARANG.. CEBURI KERJAYA KECANTIKAN YANG AMAT MENGUNTUNGKAN DAN BEGITU MENYERONOKKAN..APA YG PERLU ANDA LAKUKAN?
- ISI BORANG SIGN UP BC..BORANG TERDAPAT PADA BC GERBANG KECANTIKAN
- BUAT PEMBAYARAN SEBANYAK RM180 DI NO AKAUN YG TERTERA DI SEBELAH KANAN
- TUNGGU STATER KIT ( BARANGAN YG BERNILAI RM 400 ++) DI DALAM SEBUAH BEG YANG SGT MENARIK
-MENGHADIRI KURSUS ESRS (JUST BYR DUIT MAKAN SELAMA 2 HARI IAITU RM30 SHJ)
-TERIMA SIJIL DAN VOUCER TK PEMBELIAN BARANG
DAN SEKARANG ...
ANDA KINI PERUNDING KECANTIKAN MARYKAY

marykay mega sale until 31 julai 09 !! jom beli

hai..sy mengadakan jualan murah sehingga 31 julai 09.. setiap pembelian dberi gift @ brg percuma dari Marykay

Ahad, 19 Julai 2009

cleanser time wise + moisturizer time wise

Bagi yg ingin membeli cleanser dan moisturizer Time Wise yg jumlahnya berharga rm220, anda boleh mendapatkan foundation dengan hanya berharga RM 45.00 ( HARGA SEBENAR M60)

-penghantaran percuma-




time wise (full set)

Bagi menghilangkan kedutan dan menegangkan kulit .. anda disyorkan untuk menggunakan set ini ( bg mereka yg ingin memaka produk ini, perlu rujuk kpd BC trlebih dahulu).Set ini berharga RM520 ( Cleanser,moisturizer,day solution,night solution)- cleanser adalah 2 in 1 dimana freshner telah trkandung di dalam cleanser tersebut.
saya akan hadiahkan percuma :-



- 1 facial cloth

-1 foundation MK mengikut warna kulit yg berharga RM60 ( seronok kan )!

-2 sampel press powder

Set Botanical + foundation

Bagi wanita2 yg ingin membeli set botanical ( F1/F2/F3) yang berharga RM285 berserta dengan Foundation ( mengikut warna kulit anda) yg berharga RM60, Saya akan meghadiahkan :-

- Facial cloths

-2 sampel lipstik

- 2 sampel cheek colour

- 2 sampel eye colour

- 2 sampel mascara

-2 sampel press powder

dan penghantaran adalah percuma

Sabtu, 18 Julai 2009

sset botanical (F1,F2,F3)

Hai salam .. saya mengadakan mega sale produk kecantikan Marykay kepada semua wanita-wanita yang ingin membeli produk Marykay.. JANGAN LEPASKAN PELUANG ini sehingga akhir Julai ini...


Jika anda mempunyai kulit normal/kering/berminyak, anda di syorkan Set Botanical yang mengandungi Cleanser,Freshner,Moisturizer,Masker yang bernilai RM 285.00

(pembelian mengikut jenis kulit anda )

Anda akan dapat free gift :--

- 1 Facial Cloths

-2 sample lipstik Marykay

-2 sample cheek colour

-2 sample eye color

dan Penghantaran percuma

saya beauty consultan anda

saya beauty consultan anda

Semuanya dari Mary Kay

skin care class Alor Gajah

skin care class Alor Gajah

facial @ kelas penjagaan kulit

Hai...

Selamat mnyambut ramadhan yg bakal tiba..seperti biasa SCC ( Skin Care Class ) akan diadakan seperti biasa cuma cuma di area berdekatan sahaja ya..



Mcm biasalah.. jika sesiapa ingin rasa sentuhan Marykay dari Teknik cucian wajah -guna dari oil make up remover-cleanser-masker,freshner sampailah moisturizer..bukan tu je.. lips kita ni pun kita akn SPA tau..selain tangan dan kaki..tp klu sesiapa nk spa kaki kene aturkan satu kelas khas yg lain..bukan apa..cuma takut masa x cukup..



Pastu gunakan foundation marykay yg sgt2 bagus-ringan..sekata.. tiada tandingan dengan foundation lain! then guna la semua make-up utk menyempurnakan wajah.. kolor2 marykay semuanya berasaskan mineral..so x perlu risau..



so sesiapa yg berminat.. hubungi saya..jom cantik d pagi syawal...

skin care class-diadakan utk puteri umno Merlimau.. thanksss

skin care class-diadakan utk puteri umno Merlimau.. thanksss