SAYA SUKA KECANTIKAN

Untuk penjagaan wajah iaitu luaran.. sy pengguna dan perunding bebasMARYKAY..utk kesihatan dalaman.. sy sarankn EMORRA GLOW C utk kesihatan..kulit yang glow dan radian.. utk wangian.. sy prefer yg bebas alkohol SCAFT PERFUME.. indah nya hidup seorang wanita














Selasa, 28 Julai 2009

jom try set facial Marykay

hai..jom bertemujanji dgn saya untuk melakukan facial @ sesi skin care bagi mereka yang ingin mencuba Marykay.Alamilah sendiri keseronokan, kepuasan produk skin care dan meka-up Marykay..disamping mencuba keseronokan SPA Bibir dan alami sendiri kelembutan tangan dgn menggunakan Satin Hands.

Jika anda mempunyai masalah kulit wajah yang tidak sekata @ jerawat@berminyak atau sebagainya..jgn malu menghubungi saya dan sememangnya ianya adalah percuma untuk anda.

Jika anda berada di sekitar Melaka / di kawasan yang berdekatan boleh terus menghubungi saya, Nora di 012-3274224








Jika anda berada di sekitar putrajaya/serdang/cyberjaya boleh terus menghubungi Iena Marlyssa di talian 013-7436026





Bagi mereka yang berada di sekitar Putrajaya/K.Lumpur.. Sila hubungi Robeeyah di talian 017-6827098




Juga mereka yang berada di area yg sama jg boleh menghubungi Shida 014-6081271

Kesemua Beauty Consultant ini akan membantu anda untuk melakukan skin care di tempat anda secara percuma

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

saya beauty consultan anda

saya beauty consultan anda

Semuanya dari Mary Kay

skin care class Alor Gajah

skin care class Alor Gajah

facial @ kelas penjagaan kulit

Hai...

Selamat mnyambut ramadhan yg bakal tiba..seperti biasa SCC ( Skin Care Class ) akan diadakan seperti biasa cuma cuma di area berdekatan sahaja ya..



Mcm biasalah.. jika sesiapa ingin rasa sentuhan Marykay dari Teknik cucian wajah -guna dari oil make up remover-cleanser-masker,freshner sampailah moisturizer..bukan tu je.. lips kita ni pun kita akn SPA tau..selain tangan dan kaki..tp klu sesiapa nk spa kaki kene aturkan satu kelas khas yg lain..bukan apa..cuma takut masa x cukup..



Pastu gunakan foundation marykay yg sgt2 bagus-ringan..sekata.. tiada tandingan dengan foundation lain! then guna la semua make-up utk menyempurnakan wajah.. kolor2 marykay semuanya berasaskan mineral..so x perlu risau..



so sesiapa yg berminat.. hubungi saya..jom cantik d pagi syawal...

skin care class-diadakan utk puteri umno Merlimau.. thanksss

skin care class-diadakan utk puteri umno Merlimau.. thanksss