SAYA SUKA KECANTIKAN

Untuk penjagaan wajah iaitu luaran.. sy pengguna dan perunding bebasMARYKAY..utk kesihatan dalaman.. sy sarankn EMORRA GLOW C utk kesihatan..kulit yang glow dan radian.. utk wangian.. sy prefer yg bebas alkohol SCAFT PERFUME.. indah nya hidup seorang wanita














Khamis, 23 Julai 2009

Area Putrajaya / KL

Area Putrajaya / KL, sila buat temujanji dengan BC Robeeyah untuk skin care percuma di tempat anda.. Hubungi 017-6827098 atau melayari blog BC Robee di http://mkrobee.blogspot.com/

atau sila berhubung dengan BC iena di talian 013-7436026 untuk try produk Marykay di sesi Skin Care Class, juga bole melayari blog BC Nur Fazlyna Marlyssa di http://bcmarykay.blogspot.com

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

saya beauty consultan anda

saya beauty consultan anda

Semuanya dari Mary Kay

skin care class Alor Gajah

skin care class Alor Gajah

facial @ kelas penjagaan kulit

Hai...

Selamat mnyambut ramadhan yg bakal tiba..seperti biasa SCC ( Skin Care Class ) akan diadakan seperti biasa cuma cuma di area berdekatan sahaja ya..



Mcm biasalah.. jika sesiapa ingin rasa sentuhan Marykay dari Teknik cucian wajah -guna dari oil make up remover-cleanser-masker,freshner sampailah moisturizer..bukan tu je.. lips kita ni pun kita akn SPA tau..selain tangan dan kaki..tp klu sesiapa nk spa kaki kene aturkan satu kelas khas yg lain..bukan apa..cuma takut masa x cukup..



Pastu gunakan foundation marykay yg sgt2 bagus-ringan..sekata.. tiada tandingan dengan foundation lain! then guna la semua make-up utk menyempurnakan wajah.. kolor2 marykay semuanya berasaskan mineral..so x perlu risau..



so sesiapa yg berminat.. hubungi saya..jom cantik d pagi syawal...

skin care class-diadakan utk puteri umno Merlimau.. thanksss

skin care class-diadakan utk puteri umno Merlimau.. thanksss