SAYA SUKA KECANTIKAN

Untuk penjagaan wajah iaitu luaran.. sy pengguna dan perunding bebasMARYKAY..utk kesihatan dalaman.. sy sarankn EMORRA GLOW C utk kesihatan..kulit yang glow dan radian.. utk wangian.. sy prefer yg bebas alkohol SCAFT PERFUME.. indah nya hidup seorang wanita














Khamis, 23 Julai 2009

Temujanji Skin Care Class Percuma dengan saya



Anda ada masalah kulit? atau masih tercari-cari produk yang sesuai dgn wajah.. apa kata buat temujanji dengan sy untuk Skin Care Class percuma.. dalam sesi ini saya akan beri anda peluang mencuba sendiri skin care mengikut kesesuaian wajah anda..

Barangan Marykay adalah halal dan produk yang boleh dipercayai.. Pada sesi ini juga anda berpeluang mencuci wajah , menggunakan freshner , melembabkan muka dgn Moisturizer serta menggunakan Masker yang amat berkesan untuk membuang sel kulit mati

berapa ramai diantara kita yg ada mencuci bibir? Pemakaian lipstik yang tidak tahu kandungannya bertahun-tahun mampu membuatkan kulit bibir akan jd kering dan sedikit gelap.Disini anda akan diberi peluang menggunakan Masker Lips + Balm yg bertindak sebagai SPA bibir untuk membuang kulit bibir yg mati @ kering sekaligus,mengembalikan wrna asal bibir, melicinkan dan melamakan pemakaian lipstik kemudiannya.

Setelah itu anda akan diberi peluang memakai set Satin Hands di dalam 3 proses... Dan akhirnya apa kata anda cuba pula make-up asas Marykay ,bermula dari pemakaian foundation,bedak dsbgnya..

seronokkan? contact sy untuk temujanji ini..selain dapat cuba skin care Marykay.. secara x langsung anda akan ketahui juga cara mencuci muka yg betul.. pm sy zn_50


Tiada ulasan:

Catat Ulasan

saya beauty consultan anda

saya beauty consultan anda

Semuanya dari Mary Kay

skin care class Alor Gajah

skin care class Alor Gajah

facial @ kelas penjagaan kulit

Hai...

Selamat mnyambut ramadhan yg bakal tiba..seperti biasa SCC ( Skin Care Class ) akan diadakan seperti biasa cuma cuma di area berdekatan sahaja ya..



Mcm biasalah.. jika sesiapa ingin rasa sentuhan Marykay dari Teknik cucian wajah -guna dari oil make up remover-cleanser-masker,freshner sampailah moisturizer..bukan tu je.. lips kita ni pun kita akn SPA tau..selain tangan dan kaki..tp klu sesiapa nk spa kaki kene aturkan satu kelas khas yg lain..bukan apa..cuma takut masa x cukup..



Pastu gunakan foundation marykay yg sgt2 bagus-ringan..sekata.. tiada tandingan dengan foundation lain! then guna la semua make-up utk menyempurnakan wajah.. kolor2 marykay semuanya berasaskan mineral..so x perlu risau..



so sesiapa yg berminat.. hubungi saya..jom cantik d pagi syawal...

skin care class-diadakan utk puteri umno Merlimau.. thanksss

skin care class-diadakan utk puteri umno Merlimau.. thanksss