SAYA SUKA KECANTIKAN

Untuk penjagaan wajah iaitu luaran.. sy pengguna dan perunding bebasMARYKAY..utk kesihatan dalaman.. sy sarankn EMORRA GLOW C utk kesihatan..kulit yang glow dan radian.. utk wangian.. sy prefer yg bebas alkohol SCAFT PERFUME.. indah nya hidup seorang wanita














Khamis, 8 November 2012

go china for free

Jeng jeng jeng... ada sesiapa berminat x? jom g sesame.. free je.. nk detail bole like page Ladies Pink Party Marykay @ add fren dp Nory Norymah ya.. kita cuba.. usaha dan doa.. mana tahu rezki.. jom...

sila LIKE

Kawan-kawan, boleh tak LIKE fb Ladies pink party marykay.. klu u olls like this page.. u olls leh dpt best price dari saya.. leh dpt sampel, dan klu nk buat skin care class, keutamaan akan diberikan..kat page tu kita leh share all about the skin. ya... jgn lupa..

Isnin, 16 Januari 2012

sesi belai wajah


Area melaka n berdekatan bole try dulu product marykay .klu sesuai baru decide.join my skin care class.kulit akn dikonsultasi terlebih dahulu agar utk mencari produk yg sesuai..perseorangan atau berkumpulan...Anda berpeluang mengaplikasi dahulu produk utk melihat kesesuaian pada kulit.rasai jg masker muka yg menakjubkan dan masker bibir yang amt bes sekali...

OFFER...



BERMINAT?.... OFFER

BARU!! MARY KAY NOURISHINE PLUS LIP GLOSS





melembabkan bibir serta merta,melicin,melindungi bibir agar sihat,kilauan kemasan dan anti oksida dan ekstrak botani.ringan je penggunaannya..rm48 satu.tp kalau beli 2 bole dpt harga speacial dr sy ok...

Jumaat, 13 Januari 2012

nak cari biss partner


ada x sape2 di luar sana yg nk cari extra income.. dan dia seorg yg berminat dgn beauty.saya dgn besar hati nk ajak menjadi partner utk menjalankan kelas kecantikan bersama saya.. seronok n bes sgt2 tau if join marykay.. first,sah2 anda akn dpt untung runcit antara 30-40 %.. dapat bonus dari marykay.. dapat melancong.. banyak lg tau.. plg bes bole dpt sebuah kereta pink lg..kan bagus kita bole buat kerja bersama.. dan lebih hapy dapat selesaikan masalah wanita lain ..

so sesiapa yg berminat leh sms sy..kita citer panjang...

2012 yang penuh ceria...


salam..

saya mengadakan bengkel kecantikan khas utk wanita2 yang ingin mencuba produk kecantikan Marykay.Jika sesiapa ada masalah kulit, x kiralah jerawat ke,jeragat ke @ apa je.. sertailah kelas penjagaan kulit saya

sy seronok sgt dapat bertemu kwn2 perempuan baru,dpt mncantikkan anda dgn produk Marykay serta dpt menyelesaikan masalah berkaitan kulit.Kadangkala kita berasa selesa dgn produk skrg..tnpa mngetahui asal usul produk tersebut..keselamatannya dan adakah ianya sesuai dgn kulit anda..

So kat sinilah sy berperanan sebagai perunding kecantikan anda utk mengajar,mengkonsult seterusnya berupaya menyelesaikan masalah anda.. x perlu malu.. kita bole bertukar pandangan mengenai kulit..seronok sgt..

waktu bengkel ni..firstly sy akn selidik dulu sejarah pemakaian produk anda selama ni.. saya akn bg ada mencuba skin care yg sesuai dgn kulit anda.. dan sy akn ligat serta konsult 1 per 1 teknik cucian yg betul..seronok sgt2.bg yg x pernah masker muka dan bibir,ni lah masa yg sesuai anda masker semua yg dah bertahun2 x pnh dimasker tu.pas selesai.. bole guna brg make up marykay.. seronok tau.mcm biasa lah sms@ kol sy.. okeyyyy

saya beauty consultan anda

saya beauty consultan anda

Semuanya dari Mary Kay

skin care class Alor Gajah

skin care class Alor Gajah

facial @ kelas penjagaan kulit

Hai...

Selamat mnyambut ramadhan yg bakal tiba..seperti biasa SCC ( Skin Care Class ) akan diadakan seperti biasa cuma cuma di area berdekatan sahaja ya..



Mcm biasalah.. jika sesiapa ingin rasa sentuhan Marykay dari Teknik cucian wajah -guna dari oil make up remover-cleanser-masker,freshner sampailah moisturizer..bukan tu je.. lips kita ni pun kita akn SPA tau..selain tangan dan kaki..tp klu sesiapa nk spa kaki kene aturkan satu kelas khas yg lain..bukan apa..cuma takut masa x cukup..



Pastu gunakan foundation marykay yg sgt2 bagus-ringan..sekata.. tiada tandingan dengan foundation lain! then guna la semua make-up utk menyempurnakan wajah.. kolor2 marykay semuanya berasaskan mineral..so x perlu risau..



so sesiapa yg berminat.. hubungi saya..jom cantik d pagi syawal...

skin care class-diadakan utk puteri umno Merlimau.. thanksss

skin care class-diadakan utk puteri umno Merlimau.. thanksss