SAYA SUKA KECANTIKAN

Untuk penjagaan wajah iaitu luaran.. sy pengguna dan perunding bebasMARYKAY..utk kesihatan dalaman.. sy sarankn EMORRA GLOW C utk kesihatan..kulit yang glow dan radian.. utk wangian.. sy prefer yg bebas alkohol SCAFT PERFUME.. indah nya hidup seorang wanita














Ahad, 29 Mac 2009

MERAH JAMBU

ANTARA PENGHARGAAN DAN SUMBANGAN MARY KAY ASH

MARY KAY MALAYSIA





One of the largest cosmetics companies in the world and has achieved a leading-brand status..a Company that you can believe in...a product you can trust



Jaminan produk Mary Kay ialah satu bukti kepada kualiti tinggi semua produk Mary Kay. Ia dicipta sebegitu rupa supaya anda boleh berasa yakin bahawa produk yang anda beli ini adalah yang terbaik di pasaran. Mary Kay Inc. membelanjakan jutaan dollar untuk menjalankan lebih drpd 300,000 ujian bagi memastikan setiap produk Mary Kay memenuhi piawaian tertinggi dr segi keselamatan, kualiti dan prestasi.Semua ujian, pengujian semula dijalankan dan diseliakan oleh ahli2 Mary Kay Research & Development Laboratories, termasuk ahli2 sains berkelulusan Ph.D dan ijazah lanjutan yg lain dlm bidang toxicology, pharmacology, microbiology, chemistry dan biochemistry.Mary Kay Inc. bersandar pd bukti penyelidikan saintifik yg menggunakan teknologi paling maju yg boleh didapati, dan Syarikat tidak akan menggunakan sebarang ramuan sehingga ujian telah membuktikan selamat dan berkesan digunakan.Ujian klinikal dijalankan di makmal bebas di mana sukarelawan menggunakan produk Mary Kay di bawah penyeliaan dan penilaian oleh satu lembaga pakar dermatologi dan oftalmologi yg sah. Mary Kay Inc. juga menjalankan ujian makmal secara intensif untuk menentang kerengsaan dan alergi kulit serta menggunakan kaedah yang tercanggih untuk menilai semua produk yg akan digunakan dibahagian mata.Sebelum sebarang produk dibenarkan di pasaran, ia mesti lulus government safety requirements.Mary Kay Inc. tidak pernah menjalankan sebarang ujian produk atau ramuannya pada binatang dan tidak akan melakukannya pada masa akan datang.JAMINAN KEPUASANJika atas sebarang alasan anda tidak berpuashati sepenuhnya dengan mana2 produk Mary Kay, ia akan digantikan tanpa bayaran, ditukar ganti atau harga belian akan dikembalikan sepenuhnya. Barang belian itu harus dikembalikan kepada Perunding Kecantikan Bebas Mary Kay (BC) yang sah atau kepada pihak Syarikat berserta bukti pembelian.




MARY KAY PRODUCTS RANGESKIN CARE PRODUCTS
Botanical Customised Skin Care
TimeWise Set
MelaCEP Whitening System
Acne Prone Skin



EXTENDED SKIN CARE (SUPPLEMENTS)
Oil-Free Hydrating Gel
Intense Moisturising Cream
TimeWise Replenishing Serum+C



LIP AND EYE CARE
Lip Mask
Lip Balm



TimeWise Age-Fighting Lip Primer
MK Signature Concealer
TimeWise Targeted-Action Eye Revitaliser
TimeWise Age-Fighting Eye Cream
TimeWise Firming Eye Cream
Oil-Free Eye Make-up Remover



FOUNDATIONS
Mary Kay Medium-Coverage Foundation
Mary Kay Full-Coverage Foundation
Mary Kay Creme-To-Powder Foundation
Mary Kay Mineral Powder Foundation



POWDERS
Mary Kay Sheer Mineral Pressed Powder
MK Signature Loose Powder
MARY KAY ACCESSORIES
Mary Kay Compact (Empty)
Compact Cheek Color Brush
Compact Powder Brush
Mary Kay Eye Applicator, pk/2
Cosmetic Sponge, pk/2
Mary Kay Mineral Foundation Brush
Mary Kay Retractable Lip Color Brush
MAKE-UP SET
Mary Kay Mineral Eye Color
Mary Kay Mineral Cheek Color
Mary Kay Creme Lipstick
Mary Kay Nourishine Lip Gloss
Mary Kay Lip Liner
Mary Kay Eyeliner
Mary Kay Brow Definer Pencil
Mary Kay Liquid Eyeliner (Black)
Mary Kay Ultimate Mascara
Mary Kay Waterproof Mascara



SPA AND BODY CARE
Loofah Body Cleanser (Lotus & Bamboo)
Loofah Body Cleanser (Red Tea & Fig)
Nourishing Body Lotion (Lotus & Bamboo)
Nourishing Body Lotion (Red Tea & Fig)
Deo Body Spritzer (Lotus & Bamboo)
Deo Body Spritzer (Red Tea & Fig)
Satin Hands Pampering Set
TimeWise Cellu-Shape Daytime Body Moisturiser
TimeWise Cellu-Shape Nighttime Body Gel
MARY KAY SUN CARE COLLECTION
Mary Kay SPF 30 Sunscreen
Sun Protector SPF 20/PA+



FRAGRANCE (For Women)
Affection Eau De Parfum
Journey Eau De Parfum
Bella Belara Eau De Parfum



SKIN CARE SET AND FRAGRANCE (For Men)
MKMen Face Bar
MKMen Moisturiser
Domain Cologne Spray
MK High Intensity Cologne Spray
Tribute for Men Spray Cologne
Sila layari laman web berikut untuk mengetahui lebih lanjut mengenai produk Mary Kay dan juga produk visual..
http://www.marykay.com.my/

Sebarang pertanyaan, sila hubungi saya, Perunding Kecantikan Bebas Mary Kay anda...

MARYKAY-JENAMA TERUNGGUL

Assalamualaikum wbt...

Mary Kay telah berada selama 46 tahun di dalam pasaran antarabangsa dan telah memasuki pasaran Malaysia sejak 9 tahun dahulu. Namanya begitu unggul sehingga telah mencapai "leading-brand" status dan sebaris dengan produk kaunter yang lain seperti SKII, Clinique, Clarins dan sebagainya.Mary Kay menawarkan harga yang sangat berpatutan (pemakaian produk selama 4-6 bulan) dan mempunyai jaminan MONEY-BACK-GUARANTEE bagi pelanggan yang tidak berpuashati dengan produk ini. Dengan jaminan ini, ia membuktikan bahawa Mary Kay adalah satu produk yang sangat berkualiti tinggi.Kami menganjurkan product demo dan "skin care class" untuk area Melaka dan kawasan sekitarnya. Untuk appointment, sila hubungi saya, Perunding Kecantikan Bebas Mary Kay anda...
PM: Nora
HP No: 012-3274224
Email: zn_50@yahoo.com

Anda juga boleh melayari laman web berikut untuk mengetahui lebih lanjut mengenai dunia MARY KAY...

http://www.marykay.com.my/

jom cantik bersama Marykay


Ahad, 1 Mac 2009

SPA BIBIR


LIP MASKER- masker bibir. Khas untuk mengembalikan warna bibir yang kehitaman ke warna asal ( pink ).Pakai seminggu sekali sahaja
LIP BALM- Diguna selepas memakai masker bibir.Bertindak memberi perlindungan pd bibir, melindungi dan melembabkan bibir.Mencantikkan kulit bibir

Vitamin kulit


Intense Moisturizing Cream
51g, This luxurious cream leaves your skin feeling hydrated for up to 10 hours as it infuses the skin with marine extract, vitamin E and minerals that nourish beautiful skin. Great for dry skin.
Oil-Free Hydrating Gel
51g, This refreshing, oil-free gel transforms your skin while restoring its moisture balance and hydrating for up to 10 hours. The cooling gel absorbs immediately, leaving skin silky and perfectly quenched. Ideal for normal to oily skin
.

MEMPERKENALKAN SET BARU MARY KAY melaCEP WHITENING SYSTEM

Terdiri daripada Foaming Cleanser, freshner ,dark sport serum, essense ,day moisturizer spf 15, masker dan Night cream. Serba baru. Set menkjubkan untuk pemutihan kulit


Mary Kay MelaCEP Whitening SystemSistem Pencerahan Era Baru!Hasil yang dapat anda saksikan!MelaCEP whitening System dirumus khas utk kulit org Asia bg membantu meneutralkan unsur-unsur yg boleh menjadikan nada kulit Anda kelihatan tidak sekata dan tidak bermaya. Ahli Dermatologi Mary kay telah menguji sistem ini keatas lebih 400 org wanita Asia dan meminta mereka memberi tahu tentang faedah yg disaksikan mereka selepas menggunakan produk itu. semasa kajian pengguna secara mendalam ini dijalankan Majoriti mereka berkata>>> 91% mendapati kulit mereka lebih berkilau dan elok secara keseluruhan>>> 88% mendapati kulit mereka lebih cerah dgn nada yg lebih sekata>>> 78% mendapati kejernihan kulit mereka telah pulih kembali>>> 25% memperbaiki kemunculan bintik2 hitam(jeragat)hasil ujian klinikal ialah 12 minggu.. hasil utk setiap individu mungkin berbeza mengikut keadaan kulit..

faundation


Faundation Marykay ni didatangkan 2 jenis iaitu utk kulit minyak dan kering. Dari warna paling cerah hingga warna plg gelap.Apa yg besnyer foundation ni x melekit,ringan, halus, tak bertompok dan yang pasti kelihatan neutral.tahan 8 jam..terasa seperti tidak memakainya! tak melekit langsung.. kulit akan jd licin dan sekata

saya beauty consultan anda

saya beauty consultan anda

Semuanya dari Mary Kay

skin care class Alor Gajah

skin care class Alor Gajah

facial @ kelas penjagaan kulit

Hai...

Selamat mnyambut ramadhan yg bakal tiba..seperti biasa SCC ( Skin Care Class ) akan diadakan seperti biasa cuma cuma di area berdekatan sahaja ya..



Mcm biasalah.. jika sesiapa ingin rasa sentuhan Marykay dari Teknik cucian wajah -guna dari oil make up remover-cleanser-masker,freshner sampailah moisturizer..bukan tu je.. lips kita ni pun kita akn SPA tau..selain tangan dan kaki..tp klu sesiapa nk spa kaki kene aturkan satu kelas khas yg lain..bukan apa..cuma takut masa x cukup..



Pastu gunakan foundation marykay yg sgt2 bagus-ringan..sekata.. tiada tandingan dengan foundation lain! then guna la semua make-up utk menyempurnakan wajah.. kolor2 marykay semuanya berasaskan mineral..so x perlu risau..



so sesiapa yg berminat.. hubungi saya..jom cantik d pagi syawal...

skin care class-diadakan utk puteri umno Merlimau.. thanksss

skin care class-diadakan utk puteri umno Merlimau.. thanksss