SAYA SUKA KECANTIKAN

Untuk penjagaan wajah iaitu luaran.. sy pengguna dan perunding bebasMARYKAY..utk kesihatan dalaman.. sy sarankn EMORRA GLOW C utk kesihatan..kulit yang glow dan radian.. utk wangian.. sy prefer yg bebas alkohol SCAFT PERFUME.. indah nya hidup seorang wanita














Ahad, 29 Mac 2009

MARYKAY-JENAMA TERUNGGUL

Assalamualaikum wbt...

Mary Kay telah berada selama 46 tahun di dalam pasaran antarabangsa dan telah memasuki pasaran Malaysia sejak 9 tahun dahulu. Namanya begitu unggul sehingga telah mencapai "leading-brand" status dan sebaris dengan produk kaunter yang lain seperti SKII, Clinique, Clarins dan sebagainya.Mary Kay menawarkan harga yang sangat berpatutan (pemakaian produk selama 4-6 bulan) dan mempunyai jaminan MONEY-BACK-GUARANTEE bagi pelanggan yang tidak berpuashati dengan produk ini. Dengan jaminan ini, ia membuktikan bahawa Mary Kay adalah satu produk yang sangat berkualiti tinggi.Kami menganjurkan product demo dan "skin care class" untuk area Melaka dan kawasan sekitarnya. Untuk appointment, sila hubungi saya, Perunding Kecantikan Bebas Mary Kay anda...
PM: Nora
HP No: 012-3274224
Email: zn_50@yahoo.com

Anda juga boleh melayari laman web berikut untuk mengetahui lebih lanjut mengenai dunia MARY KAY...

http://www.marykay.com.my/

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

saya beauty consultan anda

saya beauty consultan anda

Semuanya dari Mary Kay

skin care class Alor Gajah

skin care class Alor Gajah

facial @ kelas penjagaan kulit

Hai...

Selamat mnyambut ramadhan yg bakal tiba..seperti biasa SCC ( Skin Care Class ) akan diadakan seperti biasa cuma cuma di area berdekatan sahaja ya..



Mcm biasalah.. jika sesiapa ingin rasa sentuhan Marykay dari Teknik cucian wajah -guna dari oil make up remover-cleanser-masker,freshner sampailah moisturizer..bukan tu je.. lips kita ni pun kita akn SPA tau..selain tangan dan kaki..tp klu sesiapa nk spa kaki kene aturkan satu kelas khas yg lain..bukan apa..cuma takut masa x cukup..



Pastu gunakan foundation marykay yg sgt2 bagus-ringan..sekata.. tiada tandingan dengan foundation lain! then guna la semua make-up utk menyempurnakan wajah.. kolor2 marykay semuanya berasaskan mineral..so x perlu risau..



so sesiapa yg berminat.. hubungi saya..jom cantik d pagi syawal...

skin care class-diadakan utk puteri umno Merlimau.. thanksss

skin care class-diadakan utk puteri umno Merlimau.. thanksss