SAYA SUKA KECANTIKAN

Untuk penjagaan wajah iaitu luaran.. sy pengguna dan perunding bebasMARYKAY..utk kesihatan dalaman.. sy sarankn EMORRA GLOW C utk kesihatan..kulit yang glow dan radian.. utk wangian.. sy prefer yg bebas alkohol SCAFT PERFUME.. indah nya hidup seorang wanita














Ahad, 1 Mac 2009

MEMPERKENALKAN SET BARU MARY KAY melaCEP WHITENING SYSTEM

Terdiri daripada Foaming Cleanser, freshner ,dark sport serum, essense ,day moisturizer spf 15, masker dan Night cream. Serba baru. Set menkjubkan untuk pemutihan kulit


Mary Kay MelaCEP Whitening SystemSistem Pencerahan Era Baru!Hasil yang dapat anda saksikan!MelaCEP whitening System dirumus khas utk kulit org Asia bg membantu meneutralkan unsur-unsur yg boleh menjadikan nada kulit Anda kelihatan tidak sekata dan tidak bermaya. Ahli Dermatologi Mary kay telah menguji sistem ini keatas lebih 400 org wanita Asia dan meminta mereka memberi tahu tentang faedah yg disaksikan mereka selepas menggunakan produk itu. semasa kajian pengguna secara mendalam ini dijalankan Majoriti mereka berkata>>> 91% mendapati kulit mereka lebih berkilau dan elok secara keseluruhan>>> 88% mendapati kulit mereka lebih cerah dgn nada yg lebih sekata>>> 78% mendapati kejernihan kulit mereka telah pulih kembali>>> 25% memperbaiki kemunculan bintik2 hitam(jeragat)hasil ujian klinikal ialah 12 minggu.. hasil utk setiap individu mungkin berbeza mengikut keadaan kulit..

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

saya beauty consultan anda

saya beauty consultan anda

Semuanya dari Mary Kay

skin care class Alor Gajah

skin care class Alor Gajah

facial @ kelas penjagaan kulit

Hai...

Selamat mnyambut ramadhan yg bakal tiba..seperti biasa SCC ( Skin Care Class ) akan diadakan seperti biasa cuma cuma di area berdekatan sahaja ya..



Mcm biasalah.. jika sesiapa ingin rasa sentuhan Marykay dari Teknik cucian wajah -guna dari oil make up remover-cleanser-masker,freshner sampailah moisturizer..bukan tu je.. lips kita ni pun kita akn SPA tau..selain tangan dan kaki..tp klu sesiapa nk spa kaki kene aturkan satu kelas khas yg lain..bukan apa..cuma takut masa x cukup..



Pastu gunakan foundation marykay yg sgt2 bagus-ringan..sekata.. tiada tandingan dengan foundation lain! then guna la semua make-up utk menyempurnakan wajah.. kolor2 marykay semuanya berasaskan mineral..so x perlu risau..



so sesiapa yg berminat.. hubungi saya..jom cantik d pagi syawal...

skin care class-diadakan utk puteri umno Merlimau.. thanksss

skin care class-diadakan utk puteri umno Merlimau.. thanksss