SAYA SUKA KECANTIKAN

Untuk penjagaan wajah iaitu luaran.. sy pengguna dan perunding bebasMARYKAY..utk kesihatan dalaman.. sy sarankn EMORRA GLOW C utk kesihatan..kulit yang glow dan radian.. utk wangian.. sy prefer yg bebas alkohol SCAFT PERFUME.. indah nya hidup seorang wanita














Selasa, 9 Jun 2009

JOM BUANG KEKUSAMAN KULIT...


Facial secara PERCUMA akan di berikan secara kepada sesiapa yg berminat utk mencuba produk Mary Kay ( Sekitar Melaka dan kawasan berdekatan ). Anda akan mengalami sendiri keseronokan dan perubahan kulit muka anda.
Semasa temujanji anda akan di tawarkan seperti:-

a) mengenalpasti jenis kulit anda dan anda akan pakai sendiri set MK yg sesuai dgn kulit anda. (set F1,F2,F3,Time Wise)
b) mempelajari teknik pencucian muka dgn betul semasa menggunakan cleanser, mask, freshner & moisture
c) menikmati losyen satin hand ( kesemua 3 brg)-nikmati kulit selembut satin
d) spa bibir dgn penggunaan lip mask & lip balm
e) menggunakan foundation yg bersesuaian dgn ton kulit
f) menggunakan set asas make up set dari Mary Kay

cal@ sms sy untuk temujanji kita sabtu & ahad ini






6 ulasan:

  1. nong, sebenarnya produk ni botol dia besa2 belaka..set botnical je dah cecah 5-6 bulan pakai..jd,berbaloikan..lgpun nong,x rugi sbb ni pun ibarat pelaburan..apasalah nya kan..asalkan produk tu bermutu dan dpt mylesaikan masalah kulit kita.. he..tul x..

    BalasPadam
  2. kalo satu set tu brape gamaknye.. gulp!! (telan air liur)

    BalasPadam
  3. hrga depends pd jenis set yg kita mahu..brgantung jg set yg sesuai dgn kulit kita dan apa yg kita mahukan..actualy x mhl krn produk MK besar2 botolnya.tq

    BalasPadam
  4. pn nora, saya nie kulit sensitif, xleh pakai facial2, sy hanya pakai facial farmasi jer... ada ker produk yg sesuai dgn sy???

    BalasPadam
  5. hai putriaiman..salam.. set Botanical MK mmg dicipta utk mereka yg mengalami sensitif akibat pemakaian produk pgelupasan dsbgnya..selain itu kami jg ada produk yg amat sesuai utk kulit sensitif..ia berfungsi utk menghidratkan kembali kulit sensitif agar sihat..putri aiman sms sy utk ktrangan lanjut ok

    BalasPadam
  6. nk tye...sebab nk beli product msry kay...mg penggune pon...b4 ni stay kt tmp len n dpt dr beauty consultn kt tmp tuh lah...mlk area mne ek?sebab i dok kt tampin-alor gajah...twinklegurlz@yahoo.com
    direct email me pls

    BalasPadam

saya beauty consultan anda

saya beauty consultan anda

Semuanya dari Mary Kay

skin care class Alor Gajah

skin care class Alor Gajah

facial @ kelas penjagaan kulit

Hai...

Selamat mnyambut ramadhan yg bakal tiba..seperti biasa SCC ( Skin Care Class ) akan diadakan seperti biasa cuma cuma di area berdekatan sahaja ya..



Mcm biasalah.. jika sesiapa ingin rasa sentuhan Marykay dari Teknik cucian wajah -guna dari oil make up remover-cleanser-masker,freshner sampailah moisturizer..bukan tu je.. lips kita ni pun kita akn SPA tau..selain tangan dan kaki..tp klu sesiapa nk spa kaki kene aturkan satu kelas khas yg lain..bukan apa..cuma takut masa x cukup..



Pastu gunakan foundation marykay yg sgt2 bagus-ringan..sekata.. tiada tandingan dengan foundation lain! then guna la semua make-up utk menyempurnakan wajah.. kolor2 marykay semuanya berasaskan mineral..so x perlu risau..



so sesiapa yg berminat.. hubungi saya..jom cantik d pagi syawal...

skin care class-diadakan utk puteri umno Merlimau.. thanksss

skin care class-diadakan utk puteri umno Merlimau.. thanksss