SAYA SUKA KECANTIKAN

Untuk penjagaan wajah iaitu luaran.. sy pengguna dan perunding bebasMARYKAY..utk kesihatan dalaman.. sy sarankn EMORRA GLOW C utk kesihatan..kulit yang glow dan radian.. utk wangian.. sy prefer yg bebas alkohol SCAFT PERFUME.. indah nya hidup seorang wanita














Selasa, 10 Mei 2011

join marykay as beauty consultant



siapa nk cari duit lebih.. apakata jalankn biss marykay mcm sy..mula2 mmg rasa x yakinkan.. tp jgn risau..semua new bc akn dilatih oleh mary kay..kita ada kursus,seminar pengiktirafan,bimbingan..asalkan jgn cpt putus asa... nilah biss yg paling sy suka..mengenai kecantikan..buat skin care class hanya utk berkongsi pengalaman dan peluang dgn anda merasai sndiri skin care ni.. mmg puas hati.

sekarang sesiapa join ada new bag tau..lawa beg tu..mmg sesuai u all nk bawa utk skin care nti.. x sukar sbnrnya nk menjadai Beauty Consultant..part time mcm saya pun bole..cuma mesti ada usaha nk berjaya la...

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

saya beauty consultan anda

saya beauty consultan anda

Semuanya dari Mary Kay

skin care class Alor Gajah

skin care class Alor Gajah

facial @ kelas penjagaan kulit

Hai...

Selamat mnyambut ramadhan yg bakal tiba..seperti biasa SCC ( Skin Care Class ) akan diadakan seperti biasa cuma cuma di area berdekatan sahaja ya..



Mcm biasalah.. jika sesiapa ingin rasa sentuhan Marykay dari Teknik cucian wajah -guna dari oil make up remover-cleanser-masker,freshner sampailah moisturizer..bukan tu je.. lips kita ni pun kita akn SPA tau..selain tangan dan kaki..tp klu sesiapa nk spa kaki kene aturkan satu kelas khas yg lain..bukan apa..cuma takut masa x cukup..



Pastu gunakan foundation marykay yg sgt2 bagus-ringan..sekata.. tiada tandingan dengan foundation lain! then guna la semua make-up utk menyempurnakan wajah.. kolor2 marykay semuanya berasaskan mineral..so x perlu risau..



so sesiapa yg berminat.. hubungi saya..jom cantik d pagi syawal...

skin care class-diadakan utk puteri umno Merlimau.. thanksss

skin care class-diadakan utk puteri umno Merlimau.. thanksss