SAYA SUKA KECANTIKAN

Untuk penjagaan wajah iaitu luaran.. sy pengguna dan perunding bebasMARYKAY..utk kesihatan dalaman.. sy sarankn EMORRA GLOW C utk kesihatan..kulit yang glow dan radian.. utk wangian.. sy prefer yg bebas alkohol SCAFT PERFUME.. indah nya hidup seorang wanita














Isnin, 26 September 2011

nak join beauty consultant?

tercari2 apa nk dilakukan tak utk tmbah poket money? sy x menjanjikan wang saku smpai 10k setiap bulan.. tp apa yg su boleh janjikan,dimana ada kemahuan disitu ada higway.. klu rajin,usaha tnpa putus asa,bkn setakat 10k,tp ber K K insyaalah bole dpt

sy nk ajk wanita yg berminat..bukan setakat minat je..yg penting betul2 nk buat join Marykay as Beauty Consultant..Xda alasan x leh ckplah,x ramai kwn lah..sbb semuanya akn kita pelajari..org yg berjaya cpt bt keputusan..org yg gagal mencipta seribu alasan

sy nk cari biss partner yg mantap.. klu decide nk nuat, leh hubungi sy..sy daftarkan dan terus kursus ESRS di Mary kay hq..dgn modal rm180,anda akn dpt sales tools utk bt skin care class tau.. hrga dlm 450++..x rugi pun klu cuba..lebih rugi klu x cuba..

bg area berdekatan klu nk cuba sndiri produk ni,jgn segan silu.. klu segan jg ajk kengkawan.tp utk mndaptkan lebih prhatian plg ramai pun 6 org utk 1 sesi.. semua brg sy bw..u all bw badan je.. senangkan

sy seronok sgt dpt mencantikkan wanita di luar sana.. jom cuba..

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

saya beauty consultan anda

saya beauty consultan anda

Semuanya dari Mary Kay

skin care class Alor Gajah

skin care class Alor Gajah

facial @ kelas penjagaan kulit

Hai...

Selamat mnyambut ramadhan yg bakal tiba..seperti biasa SCC ( Skin Care Class ) akan diadakan seperti biasa cuma cuma di area berdekatan sahaja ya..



Mcm biasalah.. jika sesiapa ingin rasa sentuhan Marykay dari Teknik cucian wajah -guna dari oil make up remover-cleanser-masker,freshner sampailah moisturizer..bukan tu je.. lips kita ni pun kita akn SPA tau..selain tangan dan kaki..tp klu sesiapa nk spa kaki kene aturkan satu kelas khas yg lain..bukan apa..cuma takut masa x cukup..



Pastu gunakan foundation marykay yg sgt2 bagus-ringan..sekata.. tiada tandingan dengan foundation lain! then guna la semua make-up utk menyempurnakan wajah.. kolor2 marykay semuanya berasaskan mineral..so x perlu risau..



so sesiapa yg berminat.. hubungi saya..jom cantik d pagi syawal...

skin care class-diadakan utk puteri umno Merlimau.. thanksss

skin care class-diadakan utk puteri umno Merlimau.. thanksss