SAYA SUKA KECANTIKAN

Untuk penjagaan wajah iaitu luaran.. sy pengguna dan perunding bebasMARYKAY..utk kesihatan dalaman.. sy sarankn EMORRA GLOW C utk kesihatan..kulit yang glow dan radian.. utk wangian.. sy prefer yg bebas alkohol SCAFT PERFUME.. indah nya hidup seorang wanita














Selasa, 3 Februari 2009

INGIN JADI BEAUTY CONSULTANT MARY KAY ?


D:\NORA 2008\mary kay.
Kenapa
anda perlu memilih MARY KAY sebagai kerjaya anda??
*Boleh buat part/full time.

*Masa bekerja bebas -fleksible(mengikut sesuka hati anda)..

*Produk berjemana Antarabangsa -
lebih 40 tahun dipasaran.

*Program yg luas meliputi :Skin Care ClassMake up Body Class Body Spa Class dan pelbagai lagi berkenaan dgn kecantikan wanita.

*Berpeluang bercuti di luar negeri.

*Pendapatan harian dan bulanan -utg runcit sehingga 30-40%..Harga produk yg sgt2 berpatutan-semua golongan mampu

*Latihan percuma diberikan.Dapat sijil lagi !!
*Modal yg rendah (RM180 shj)-layak menjadi Beauty Consultant .

*Kerjaya dlm beauty line yg menyeronokkan-semua prempuan mahu klihatan cantik.

Satu bidang yg bukan menjual barang semata2,lebih kpd memberi kelas/sessi solekan percuma kpd wanita bgaimana mengunakan teknik solekan yg sempurna (bukan kita yg
make up..diorang yg make up sendiri..menarik tak..free pulak tu..
saya galakkan sesiapa yg sgt meminati bidang kecantikan..inilah peluang anda utk meluaskan lagi pengetahuan dlm bidang ini dan bergaul dgn mereka2 yg berjaya..percayalah..Anda yang dialu2kan..Nak tahu lbih lanjut ttg syarikat?? click
http://www.marykay.com.my/ atau call saya 012-327 4224..tak kira di mana anda berada..
Sewaktu menghadiri NCO (New Consultant Orientation) di Marykay Petaling Jaya pada 15.02.09

2 ulasan:

  1. hi saya ann..berminat sgt nak jadi mary kay beauty consultant ni..bagaimana caranya ea..?
    email me..ratu.ann@gmail.com

    BalasPadam
  2. caranya,kene isi form,pay 180 n akan dpt set sales tools yg berharga 400++ utk bt kelas demo nti,kita akan di beri kursus 2 hari dr MK.mrsti umur 18 tahun ke atsa yer ann.ann if minat,sms saya nti sy guide

    BalasPadam

saya beauty consultan anda

saya beauty consultan anda

Semuanya dari Mary Kay

skin care class Alor Gajah

skin care class Alor Gajah

facial @ kelas penjagaan kulit

Hai...

Selamat mnyambut ramadhan yg bakal tiba..seperti biasa SCC ( Skin Care Class ) akan diadakan seperti biasa cuma cuma di area berdekatan sahaja ya..



Mcm biasalah.. jika sesiapa ingin rasa sentuhan Marykay dari Teknik cucian wajah -guna dari oil make up remover-cleanser-masker,freshner sampailah moisturizer..bukan tu je.. lips kita ni pun kita akn SPA tau..selain tangan dan kaki..tp klu sesiapa nk spa kaki kene aturkan satu kelas khas yg lain..bukan apa..cuma takut masa x cukup..



Pastu gunakan foundation marykay yg sgt2 bagus-ringan..sekata.. tiada tandingan dengan foundation lain! then guna la semua make-up utk menyempurnakan wajah.. kolor2 marykay semuanya berasaskan mineral..so x perlu risau..



so sesiapa yg berminat.. hubungi saya..jom cantik d pagi syawal...

skin care class-diadakan utk puteri umno Merlimau.. thanksss

skin care class-diadakan utk puteri umno Merlimau.. thanksss