SAYA SUKA KECANTIKAN

Untuk penjagaan wajah iaitu luaran.. sy pengguna dan perunding bebasMARYKAY..utk kesihatan dalaman.. sy sarankn EMORRA GLOW C utk kesihatan..kulit yang glow dan radian.. utk wangian.. sy prefer yg bebas alkohol SCAFT PERFUME.. indah nya hidup seorang wanita














Rabu, 4 Februari 2009

lipgloss



pemakaian lip gloss selain dapat melembabkan bibir,ia menjadikan wajah seseorang lebih berseri dan ceria.Ianya tidak seperti lip gloss yang lain..ianya ringan,tahan 8 jam dan merasa seperti tidak memakainya..bes sgt2







Mineral Powder
Dalam bentuk serbuk.berformula ringan ini berpadu untuk mendapatkan kemasan sempurna dan meratakan tona kulit dan memberi perlindungan sehalus sutera.lagi 1 besnye,ianya tahan kemasan dan tahan kilat sepanjang hari.Produk ini telah diiktiraf ahli dermatologi kerana perlindungan dan perlekatannya yang baik terhadap kulit

mascara

-Teknologi Smart Waper untuk memaksimumkan ketebalan-tanpa gumpalan.Tahan comot,tahan gumpalan,tahan kelupas serta teruji oleh pakar oftalmologi dan sesuai utk pemakai kanta sesentuh.ianya meringankan bulu mata dan yang besnyer ianya kalis
air



Produk warna mata
Memberikan anda kebebasan untuk mewarnai mata.Didatangkan dgn pelbagai warna dan anda berhak menentukan warnanya mengikut kesesuaian kulit.
produk blusher
ianya licin sangat dan tahan lama.Warna yang amat menarik.dijual berasingan.Apa yang menarik tentang Mary Kay,anda boleh mengaturpadankan warna yang anda mahu di dlm 1 compact..

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

saya beauty consultan anda

saya beauty consultan anda

Semuanya dari Mary Kay

skin care class Alor Gajah

skin care class Alor Gajah

facial @ kelas penjagaan kulit

Hai...

Selamat mnyambut ramadhan yg bakal tiba..seperti biasa SCC ( Skin Care Class ) akan diadakan seperti biasa cuma cuma di area berdekatan sahaja ya..



Mcm biasalah.. jika sesiapa ingin rasa sentuhan Marykay dari Teknik cucian wajah -guna dari oil make up remover-cleanser-masker,freshner sampailah moisturizer..bukan tu je.. lips kita ni pun kita akn SPA tau..selain tangan dan kaki..tp klu sesiapa nk spa kaki kene aturkan satu kelas khas yg lain..bukan apa..cuma takut masa x cukup..



Pastu gunakan foundation marykay yg sgt2 bagus-ringan..sekata.. tiada tandingan dengan foundation lain! then guna la semua make-up utk menyempurnakan wajah.. kolor2 marykay semuanya berasaskan mineral..so x perlu risau..



so sesiapa yg berminat.. hubungi saya..jom cantik d pagi syawal...

skin care class-diadakan utk puteri umno Merlimau.. thanksss

skin care class-diadakan utk puteri umno Merlimau.. thanksss