SAYA SUKA KECANTIKAN

Untuk penjagaan wajah iaitu luaran.. sy pengguna dan perunding bebasMARYKAY..utk kesihatan dalaman.. sy sarankn EMORRA GLOW C utk kesihatan..kulit yang glow dan radian.. utk wangian.. sy prefer yg bebas alkohol SCAFT PERFUME.. indah nya hidup seorang wanita














Jumaat, 27 Februari 2009

Kehebatan produk Mary kay

Marykay berkecimpung dalam perniagaan jual-terus selama beberapa tahun sebelum beliau memulakan syarikat sendiri.Impiannya ialah membantu wanita lain berdikari dari segi kewangan.Mary Kay membuka perniagaan pada 13 september 1963 dengan 9 orang Perunding Kecantikan.Pada tahun 1966 jumlah jualan tahunan mencecah $1 juta dan sekarang melebihi $2 billion scr runcit.Mary Kay mempunyai 1 juta orang independent Beauty Consultant yang berada di lebih 30 buah negara.
Antara Penganugerahan yang pernah diterima :-
1. Penganugerahan HoratioAlgers
2. satu dari 100 syarikat Terbaik di Amerika
3. Satu daripada 10 syarikat terbaik untuk wanita
4. Perniagaan wanita terunggul
5. Penganugerahan Corporations That Makes A Different
6. Penganugerahan Vosion for Tomorrow

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

saya beauty consultan anda

saya beauty consultan anda

Semuanya dari Mary Kay

skin care class Alor Gajah

skin care class Alor Gajah

facial @ kelas penjagaan kulit

Hai...

Selamat mnyambut ramadhan yg bakal tiba..seperti biasa SCC ( Skin Care Class ) akan diadakan seperti biasa cuma cuma di area berdekatan sahaja ya..



Mcm biasalah.. jika sesiapa ingin rasa sentuhan Marykay dari Teknik cucian wajah -guna dari oil make up remover-cleanser-masker,freshner sampailah moisturizer..bukan tu je.. lips kita ni pun kita akn SPA tau..selain tangan dan kaki..tp klu sesiapa nk spa kaki kene aturkan satu kelas khas yg lain..bukan apa..cuma takut masa x cukup..



Pastu gunakan foundation marykay yg sgt2 bagus-ringan..sekata.. tiada tandingan dengan foundation lain! then guna la semua make-up utk menyempurnakan wajah.. kolor2 marykay semuanya berasaskan mineral..so x perlu risau..



so sesiapa yg berminat.. hubungi saya..jom cantik d pagi syawal...

skin care class-diadakan utk puteri umno Merlimau.. thanksss

skin care class-diadakan utk puteri umno Merlimau.. thanksss