SAYA SUKA KECANTIKAN

Untuk penjagaan wajah iaitu luaran.. sy pengguna dan perunding bebasMARYKAY..utk kesihatan dalaman.. sy sarankn EMORRA GLOW C utk kesihatan..kulit yang glow dan radian.. utk wangian.. sy prefer yg bebas alkohol SCAFT PERFUME.. indah nya hidup seorang wanita














Selasa, 3 Februari 2009

Mary kay skin care

Botanical Customized Skin Care (kulit kering)
Kandungan Hibiscus membantu menghilangkan rasa tegang/kemerahan yg berkaitan dgn kulit kering.Antioksida & anti kerengangan.Kulit lebih selesa,tenang dan lembut,mengembalikan keserian kulit

Apakah yang dikatakan kulit kering ?
-pori kecil,suram tanpa sbrg mnyak.Garis eksperesi mudah terbentuk pada sekitar mata dan mulut.kebiasaan berlaku pd wanita lebih 50 tahun.ia terjadi kpd wanita yang tidak melindungi drpd unsur di luar rumah



Botanical Customized Skin care (kulit normal)

Kelihatan sihat,teksturnya licin.Mengandungi keseimbangan minyak dan jarang berlaku pori tersumbat.Bg yang manjaga rapi,garis dan kedutan jarang terbentuk

Botanical Customized Skin care (kulit berminyak)
terjadi akibat sebum yang menghasilkan minyak berlebihan menyebabkan berkilat.kdgkala muka menjadi berminyak @ melekit hanya beberapa jam sahaja dicuci.Dicirikan juga pori-pori kasar,lebih mudah ditumbuhi jerawat,pori tersumbat dan mudah tercela.Kulit jenis ini tidak mudah berkedut dan jumlah minyak membantu mengekalkan kulit dari kekeringan.

Bagi mereka yang ingin mencuba produk ini dialu-alukan..Ianya secara percuma
Hubungi @ email saya



Koleksi Penjagaan badan MaryKay..membelai..memperbaharui dan menyegarkan

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

saya beauty consultan anda

saya beauty consultan anda

Semuanya dari Mary Kay

skin care class Alor Gajah

skin care class Alor Gajah

facial @ kelas penjagaan kulit

Hai...

Selamat mnyambut ramadhan yg bakal tiba..seperti biasa SCC ( Skin Care Class ) akan diadakan seperti biasa cuma cuma di area berdekatan sahaja ya..



Mcm biasalah.. jika sesiapa ingin rasa sentuhan Marykay dari Teknik cucian wajah -guna dari oil make up remover-cleanser-masker,freshner sampailah moisturizer..bukan tu je.. lips kita ni pun kita akn SPA tau..selain tangan dan kaki..tp klu sesiapa nk spa kaki kene aturkan satu kelas khas yg lain..bukan apa..cuma takut masa x cukup..



Pastu gunakan foundation marykay yg sgt2 bagus-ringan..sekata.. tiada tandingan dengan foundation lain! then guna la semua make-up utk menyempurnakan wajah.. kolor2 marykay semuanya berasaskan mineral..so x perlu risau..



so sesiapa yg berminat.. hubungi saya..jom cantik d pagi syawal...

skin care class-diadakan utk puteri umno Merlimau.. thanksss

skin care class-diadakan utk puteri umno Merlimau.. thanksss