SAYA SUKA KECANTIKAN

Untuk penjagaan wajah iaitu luaran.. sy pengguna dan perunding bebasMARYKAY..utk kesihatan dalaman.. sy sarankn EMORRA GLOW C utk kesihatan..kulit yang glow dan radian.. utk wangian.. sy prefer yg bebas alkohol SCAFT PERFUME.. indah nya hidup seorang wanita














Sabtu, 25 April 2009

VITAMIN KULIT- MAKANAN UTK KULIT ANDA

Di Marykay,kami ada pelbagai vitamin kulit yang boleh dipakai dan amat berkesan jika di pakai dengan set asas Marykay:


SET TIME WISE MICRODERMABRASION-Segera melawan garis2 halus,memperhalus pori-pori,mencapai kulit yang sungguh cantik,licin dengan 2 angkah.

Digunakan pada waktu pg @ ptg .2 kali seminggu selepas pemakaian pencuci muka.Kepada sesiapa yang mempunyai kulit yang kusam dan mempunyai parut jerawat cubalah produk ini.

RM 165 untuk Refine & RM 155 untuk Replenish
Terlalu banyak kandungan vitamin untuk merangsang peredaran kulit agar menjadi lebih anjal.Merupakan serum mewah yang merupakan prosedur bukan pembedahan yg ke 4 plg popular di AS


Time wise Night Solutions-Vitamnin yg sgt kaya dengan antioksida dan peptida peringkat kolagen utk menyubur,melicin dan memejalkan kulit ketika tidur.

Kandungannya mengandungi biji2 halus yang berwarna dimana biji ini akan pecah dan masuk ke dalam kulit ketika tidur.Digunakan bersama set Time Wise ketika tidur.
RM 150



Time Wise Day Solution-mencegah kejadian garis2 halus dan penghalang sinar UVA / UVB sementara peptidanya menghalang garis2 halus.






RM 155




Kerana ianya menakjubkan,maka set ini di gelar Miracle Set dalam penjagaan produk Time Wist




Replneshing Serum -bertindak pantas meresap utk peningkatan kolagen mengembalikan raut wajah yang muda dan berkontur.Diperkuat untuk melawan ancaman dan radikal bebas.

Menggunakan formula buah-buahan yang amat kaya dengan vitamin seperti Plum kakadu,acerola cherry,camu camu,buah delima,anggur hitam.Tanpa perlu pembedahan,botox dan sebagainya.


RM 480




Penghidratan tambahan untuk kulit.Sesuai untuk memulihkan kulit yang sensitif akibat pemakaian produk yang menipiskan kulit.Sesuai pada semua jeniS kulit.Kering @ berminyak.



RM 125



Tiada ulasan:

Catat Ulasan

saya beauty consultan anda

saya beauty consultan anda

Semuanya dari Mary Kay

skin care class Alor Gajah

skin care class Alor Gajah

facial @ kelas penjagaan kulit

Hai...

Selamat mnyambut ramadhan yg bakal tiba..seperti biasa SCC ( Skin Care Class ) akan diadakan seperti biasa cuma cuma di area berdekatan sahaja ya..



Mcm biasalah.. jika sesiapa ingin rasa sentuhan Marykay dari Teknik cucian wajah -guna dari oil make up remover-cleanser-masker,freshner sampailah moisturizer..bukan tu je.. lips kita ni pun kita akn SPA tau..selain tangan dan kaki..tp klu sesiapa nk spa kaki kene aturkan satu kelas khas yg lain..bukan apa..cuma takut masa x cukup..



Pastu gunakan foundation marykay yg sgt2 bagus-ringan..sekata.. tiada tandingan dengan foundation lain! then guna la semua make-up utk menyempurnakan wajah.. kolor2 marykay semuanya berasaskan mineral..so x perlu risau..



so sesiapa yg berminat.. hubungi saya..jom cantik d pagi syawal...

skin care class-diadakan utk puteri umno Merlimau.. thanksss

skin care class-diadakan utk puteri umno Merlimau.. thanksss