SAYA SUKA KECANTIKAN

Untuk penjagaan wajah iaitu luaran.. sy pengguna dan perunding bebasMARYKAY..utk kesihatan dalaman.. sy sarankn EMORRA GLOW C utk kesihatan..kulit yang glow dan radian.. utk wangian.. sy prefer yg bebas alkohol SCAFT PERFUME.. indah nya hidup seorang wanita














Sabtu, 11 April 2009

BINA KARIER BERSAMA MARYKAY

Peluang terbuka untuk anda yang berminat untuk menceburi bidang kecantikan iaitu menjadi Perunding Kecantikan Bebas Mary Kay.

Kenapa Mary Kay?

1) Sudah tentu kerana produknya yang begitu baik dan setaraf dengan produk antarabangsa yg lain. Dengan menjadi perunding kecantikan, anda akan berpeluang memiliki produk ini dengan harga yang lebih rendah dan mampu dmiliki.

2) Mary Kay akan mengubah hidup anda. Ianya mampu menjadikan semua wania merasa cantik.

3)Anda mampu mempunyai business anda sendiri hanya dengan bayaran serendah RM180 untuk mendapatkan Starter Kit (bernilai RM400+). Hanya tambah RM30 untuk anda menghadiri kursus ESRS (Essential Step to Reach Success) selama 2 hari.


Anda akan diajar segala2nya tentang Mary Kay…Company Philosophy, Career Path, Goal Settings, Make-up Skills, Selling Tips, Analysing Skin, Product Knowledge, Business Management dan banyak lagi . Anda akan diberi ESRS PIN and baucer rm200 untuk pembelian barang setelah berjaya menamatkan kursus selama 2 hari ini.

Jadi, sekiranya anda ingin berjaya terutama di dalam bidang kecantikan, Mary Kay adalah jawapannya….Semua wanita ingin cantikkan?

So, tunggu apa lagi…mari bersama2 saya untuk membina pasukan di dalam Mary Kay…teruskan usaha dan jangan putus asa.

2 ulasan:

  1. noraz, thanks for u comment..
    tapi, dah lepas la interview tu, 9hb..
    so awk keja goverment ker skrg ni..

    BalasPadam
  2. la... yer ker.. ketinggalan pulak.. sy mmg gov sector.dulu keje maybank hang tuah.. apapun all the best 4u

    BalasPadam

saya beauty consultan anda

saya beauty consultan anda

Semuanya dari Mary Kay

skin care class Alor Gajah

skin care class Alor Gajah

facial @ kelas penjagaan kulit

Hai...

Selamat mnyambut ramadhan yg bakal tiba..seperti biasa SCC ( Skin Care Class ) akan diadakan seperti biasa cuma cuma di area berdekatan sahaja ya..



Mcm biasalah.. jika sesiapa ingin rasa sentuhan Marykay dari Teknik cucian wajah -guna dari oil make up remover-cleanser-masker,freshner sampailah moisturizer..bukan tu je.. lips kita ni pun kita akn SPA tau..selain tangan dan kaki..tp klu sesiapa nk spa kaki kene aturkan satu kelas khas yg lain..bukan apa..cuma takut masa x cukup..



Pastu gunakan foundation marykay yg sgt2 bagus-ringan..sekata.. tiada tandingan dengan foundation lain! then guna la semua make-up utk menyempurnakan wajah.. kolor2 marykay semuanya berasaskan mineral..so x perlu risau..



so sesiapa yg berminat.. hubungi saya..jom cantik d pagi syawal...

skin care class-diadakan utk puteri umno Merlimau.. thanksss

skin care class-diadakan utk puteri umno Merlimau.. thanksss