SAYA SUKA KECANTIKAN

Untuk penjagaan wajah iaitu luaran.. sy pengguna dan perunding bebasMARYKAY..utk kesihatan dalaman.. sy sarankn EMORRA GLOW C utk kesihatan..kulit yang glow dan radian.. utk wangian.. sy prefer yg bebas alkohol SCAFT PERFUME.. indah nya hidup seorang wanita














Sabtu, 25 April 2009

MARYKAY MENGATASI MASALAH ANDA

Hai..saya ada sedikit panduan tentang masalah muka anda yang mungkin dapat saya bantu dgn menggunakan produk Marykay.Apa yg penting,pemakaian mestilah konsisten dan sabar.Jangan harapkan tindakbalas yang terlalu cepat.Biarkan tindak balas berlaku perlahan-lahankan asalkan ianya selamat..

Jika anda mempunyai :

* kulit yang terlalu berminyak @ jerawat.Minyak selalunya akan keluar pada waktu pagi iaitu bangun dari tidur,kadagkala pg2 lg muka dah berminyak.Kebiasaanya kalau kulit berminyak,pasti mudah mendapat jerawat. minyak terjadi akibat kelenjer sebum menghasilkan myk.Liang pori agak kasar.antara rekemen pro
duk :-

Set F3 terdiri dari Cleanser tanpa buih, freshner, Moisturizer,masker

Cleanser RM 65
Freshner RM 65
Moisturizer RM 80
Masker RM 75

Total : RM 285


Mengandungi Witch hazeluntuk mengawal penghasilan minyak ,membantu mengurangkan kerosakan akibat radikal bebas




* kulit yang kering.Muka yang mempunyai garis2 halus atau garis ekspresi terutama sekitar mata dan mulut.selalunya wanita dah berumur akan dapat kulit jenis ini .Kadangkala kulit kasar dan mengelupas@ merekah

Set F1 terdiri dari Cleanser tanpa buih,freshner,moisturizer dan masker

Cleanser RM 65
Freshner RM 65
Moisturizer RM 80
Masker RM 75

Total : RM 285

hibiscus ditambah pada set ini kerana faedah antioksidanya dan antiperadangnya untuk melegakan rasa ketat dan merah.


* Kulit Normal.Biasanya kulit yang yang normal kelihatan sihat dengan tekstur yang licin.Cuma mereka yang mempunyai kulit ini perlu menjaga dengan rapi,mengimbangkan kelembapan.Antara yang direkemen untuk kulit ini adalah


Set F2 terdiri daripada Cleanser tanpa buih, Freshner,Moisturize,Masker

Cleanser RM 65
Freshner RM 65
Moisturizer RM 80
Masker RM 75

Total RM 285



Tiada ulasan:

Catat Ulasan

saya beauty consultan anda

saya beauty consultan anda

Semuanya dari Mary Kay

skin care class Alor Gajah

skin care class Alor Gajah

facial @ kelas penjagaan kulit

Hai...

Selamat mnyambut ramadhan yg bakal tiba..seperti biasa SCC ( Skin Care Class ) akan diadakan seperti biasa cuma cuma di area berdekatan sahaja ya..



Mcm biasalah.. jika sesiapa ingin rasa sentuhan Marykay dari Teknik cucian wajah -guna dari oil make up remover-cleanser-masker,freshner sampailah moisturizer..bukan tu je.. lips kita ni pun kita akn SPA tau..selain tangan dan kaki..tp klu sesiapa nk spa kaki kene aturkan satu kelas khas yg lain..bukan apa..cuma takut masa x cukup..



Pastu gunakan foundation marykay yg sgt2 bagus-ringan..sekata.. tiada tandingan dengan foundation lain! then guna la semua make-up utk menyempurnakan wajah.. kolor2 marykay semuanya berasaskan mineral..so x perlu risau..



so sesiapa yg berminat.. hubungi saya..jom cantik d pagi syawal...

skin care class-diadakan utk puteri umno Merlimau.. thanksss

skin care class-diadakan utk puteri umno Merlimau.. thanksss