SAYA SUKA KECANTIKAN

Untuk penjagaan wajah iaitu luaran.. sy pengguna dan perunding bebasMARYKAY..utk kesihatan dalaman.. sy sarankn EMORRA GLOW C utk kesihatan..kulit yang glow dan radian.. utk wangian.. sy prefer yg bebas alkohol SCAFT PERFUME.. indah nya hidup seorang wanita














Jumaat, 13 Januari 2012

nak cari biss partner


ada x sape2 di luar sana yg nk cari extra income.. dan dia seorg yg berminat dgn beauty.saya dgn besar hati nk ajak menjadi partner utk menjalankan kelas kecantikan bersama saya.. seronok n bes sgt2 tau if join marykay.. first,sah2 anda akn dpt untung runcit antara 30-40 %.. dapat bonus dari marykay.. dapat melancong.. banyak lg tau.. plg bes bole dpt sebuah kereta pink lg..kan bagus kita bole buat kerja bersama.. dan lebih hapy dapat selesaikan masalah wanita lain ..

so sesiapa yg berminat leh sms sy..kita citer panjang...

2 ulasan:

  1. akk...saya da jd beauty consultant....tapi xde geng nak wat skin care kelas skali,...nak join bley?

    BalasPadam
  2. mcmna nak join partner ni.. sy minat.. email sy di mandakcumil85@gmail.com

    BalasPadam

saya beauty consultan anda

saya beauty consultan anda

Semuanya dari Mary Kay

skin care class Alor Gajah

skin care class Alor Gajah

facial @ kelas penjagaan kulit

Hai...

Selamat mnyambut ramadhan yg bakal tiba..seperti biasa SCC ( Skin Care Class ) akan diadakan seperti biasa cuma cuma di area berdekatan sahaja ya..



Mcm biasalah.. jika sesiapa ingin rasa sentuhan Marykay dari Teknik cucian wajah -guna dari oil make up remover-cleanser-masker,freshner sampailah moisturizer..bukan tu je.. lips kita ni pun kita akn SPA tau..selain tangan dan kaki..tp klu sesiapa nk spa kaki kene aturkan satu kelas khas yg lain..bukan apa..cuma takut masa x cukup..



Pastu gunakan foundation marykay yg sgt2 bagus-ringan..sekata.. tiada tandingan dengan foundation lain! then guna la semua make-up utk menyempurnakan wajah.. kolor2 marykay semuanya berasaskan mineral..so x perlu risau..



so sesiapa yg berminat.. hubungi saya..jom cantik d pagi syawal...

skin care class-diadakan utk puteri umno Merlimau.. thanksss

skin care class-diadakan utk puteri umno Merlimau.. thanksss