SAYA SUKA KECANTIKAN

Untuk penjagaan wajah iaitu luaran.. sy pengguna dan perunding bebasMARYKAY..utk kesihatan dalaman.. sy sarankn EMORRA GLOW C utk kesihatan..kulit yang glow dan radian.. utk wangian.. sy prefer yg bebas alkohol SCAFT PERFUME.. indah nya hidup seorang wanita














Selasa, 11 Ogos 2009

skin care percuma

mempunyai masalah jerawat? kulit tak sekata?berminyak?kusam? jom buat temujanji dengan saya untuk mengadakan sesi penjagaan wajah secara percuma..ramai yg telah mencuba dan berpuashati..jadi mengapa tidak anda mencubanya terlebih dahulu?
Jika berminat sila hubungi saya 012-3274224 nora ..di sesi penjagaan wajah ini, anda akan diberi peluang merasai sendiri :-
* cucian wajah dan tekniknya (menggunakan set Botanikal yg bersesuaian dgn kulit anda)
* menyapu freshner
* menggunakan moisturizer sebagai pelembab kulit
* menggunakan Masker yg bersesuaian..apa yg bes masker ni 2in1..bole jadi masker n bole jadi scrub pada masa yg sama yg mampu firm up kan kulit
* merasai kenikmatan SPA bibir - menyingkirkan sel kulit mati bibir akibat pemakaian lipstik bertahun-tahun serta menggunakan lip Balm yg mampu menjadikan kulit bibir halus,dan mengembalikan keaslian kulit bibir
* merasai SPA tangan-merasai tangan selembut satin
* menggunakan foundation Marykay yang amat ringan teksturnya
*menggunakan bedak mineral dimana mencantikkan tekstur kulit selepas pemakaian foundation
*mennggunakan asas make-up Marykay - lipstik, gloss, cheek color,eye color,mascara,eye liner dll
apa tunggu lagi... jom try sama2...sms/ call sy untuk sesi temujanji
bg mereka yg ingin mengintai peluang kerjaya dalam bidang kecantikan..koling sy utk keterangan lanjut ok

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

saya beauty consultan anda

saya beauty consultan anda

Semuanya dari Mary Kay

skin care class Alor Gajah

skin care class Alor Gajah

facial @ kelas penjagaan kulit

Hai...

Selamat mnyambut ramadhan yg bakal tiba..seperti biasa SCC ( Skin Care Class ) akan diadakan seperti biasa cuma cuma di area berdekatan sahaja ya..



Mcm biasalah.. jika sesiapa ingin rasa sentuhan Marykay dari Teknik cucian wajah -guna dari oil make up remover-cleanser-masker,freshner sampailah moisturizer..bukan tu je.. lips kita ni pun kita akn SPA tau..selain tangan dan kaki..tp klu sesiapa nk spa kaki kene aturkan satu kelas khas yg lain..bukan apa..cuma takut masa x cukup..



Pastu gunakan foundation marykay yg sgt2 bagus-ringan..sekata.. tiada tandingan dengan foundation lain! then guna la semua make-up utk menyempurnakan wajah.. kolor2 marykay semuanya berasaskan mineral..so x perlu risau..



so sesiapa yg berminat.. hubungi saya..jom cantik d pagi syawal...

skin care class-diadakan utk puteri umno Merlimau.. thanksss

skin care class-diadakan utk puteri umno Merlimau.. thanksss