SAYA SUKA KECANTIKAN

Untuk penjagaan wajah iaitu luaran.. sy pengguna dan perunding bebasMARYKAY..utk kesihatan dalaman.. sy sarankn EMORRA GLOW C utk kesihatan..kulit yang glow dan radian.. utk wangian.. sy prefer yg bebas alkohol SCAFT PERFUME.. indah nya hidup seorang wanita














Jumaat, 15 Mei 2009

REBATE RM180 UNTUK KONSULTANT BARU ! ! !

BERITA MENARIK!!!!!



STARTER KIT REBATE PROGRAM
(1 May - 29 June 2009)


Jadilah Perunding Kecantikan Marykay sekarang ! anda akan berpeluang untuk mendapat rebate keahlian sebanyak RM180..

Syarat2 nya:-

1) Terbuka kepada semua yang berminat untuk menjadi Perunding Kecantikan Mary Kay. Haruslah sign-up diantara 1 May - 29 June 2009.

2) Harus menghadiri ESRS class selama 2 hari dan graduate. Slps graduate, anda akan menerima Cash Voucher bernilai RM200.

3) Buat minimum order 600points dengan menggunakan Cash Voucher.

4) Rebate akan dibayar dengan commission pada bulan berikutnya.


Jadi apa tunggu lagi terokai peluang perniagaan kecantikan tanpa perlu bayar wang pendaftaran..Bagus bukan.. cal saya 012 3274224

3 ulasan:

  1. thankz Nora...sila beri tunjuk ajar jgak kepada saya...im newcomer here..thankzzzz

    BalasPadam
  2. hi mrs along..firsly kene sign up dulu.. b4 that, bole dtg kl utk kursus esrs ? if dtg n guna voucer rm 200,u dpt rebate .. but.if x join esrs,still bole bt biz,but x dpt rebate.. 2 jer..but still bt biss ni.. U ma b jd yg terawal di sabah..may b peluang cerah.. sms me if minat ok

    BalasPadam

saya beauty consultan anda

saya beauty consultan anda

Semuanya dari Mary Kay

skin care class Alor Gajah

skin care class Alor Gajah

facial @ kelas penjagaan kulit

Hai...

Selamat mnyambut ramadhan yg bakal tiba..seperti biasa SCC ( Skin Care Class ) akan diadakan seperti biasa cuma cuma di area berdekatan sahaja ya..



Mcm biasalah.. jika sesiapa ingin rasa sentuhan Marykay dari Teknik cucian wajah -guna dari oil make up remover-cleanser-masker,freshner sampailah moisturizer..bukan tu je.. lips kita ni pun kita akn SPA tau..selain tangan dan kaki..tp klu sesiapa nk spa kaki kene aturkan satu kelas khas yg lain..bukan apa..cuma takut masa x cukup..



Pastu gunakan foundation marykay yg sgt2 bagus-ringan..sekata.. tiada tandingan dengan foundation lain! then guna la semua make-up utk menyempurnakan wajah.. kolor2 marykay semuanya berasaskan mineral..so x perlu risau..



so sesiapa yg berminat.. hubungi saya..jom cantik d pagi syawal...

skin care class-diadakan utk puteri umno Merlimau.. thanksss

skin care class-diadakan utk puteri umno Merlimau.. thanksss