SAYA SUKA KECANTIKAN

Untuk penjagaan wajah iaitu luaran.. sy pengguna dan perunding bebasMARYKAY..utk kesihatan dalaman.. sy sarankn EMORRA GLOW C utk kesihatan..kulit yang glow dan radian.. utk wangian.. sy prefer yg bebas alkohol SCAFT PERFUME.. indah nya hidup seorang wanita


Selasa, 28 Julai 2009

BEAUTY CONSULTANT MARYKAY

Mencari pendapatan yang sesuai untuk dijadikan kerjaya sampingan/sepenuh masa? Inilah jawapannya.. Jadilah Beauty Konsultant Marykay sekarang juga.

Masa depan anda ialah satu dunia yang dilimpahi peluang! hanya melakukan kelas penjagaan kulit, inilah masanya anda mengubah setiap item dimiliki Marykay kepada pendapatan tambahan.


* memperolehi keuntungan sehingga 40% pada apa2 brg yg dijual

* Bekerja sebagai part@full time mengikut kehendak anda


* Jadilah bos sendiri bg perniagaan sendiri


* Dapatkan pendidikan yang diperlukan yg boleh didapati dari Marykay


Untuk Bermula!

Pergi ke
www.marykay.com.my dan ketahuilah dengan lebih lanjut lagi tentang produk Mary Kay®, peluangnya dan betapa mudahnya untuk bermula. Lihat juga semua faedah Mary Kay.
Sebaik sahaja anda sudah jatuh cinta pada produk itu, anda akan tertanya-tanya mengapa anda tidak terfikir tentangnya sebelum ini!


Hubungi saya BC anda 012-3274224 untuk keterangan lebih lanjut

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

saya beauty consultan anda

saya beauty consultan anda

Semuanya dari Mary Kay

skin care class Alor Gajah

skin care class Alor Gajah

facial @ kelas penjagaan kulit

Hai...

Selamat mnyambut ramadhan yg bakal tiba..seperti biasa SCC ( Skin Care Class ) akan diadakan seperti biasa cuma cuma di area berdekatan sahaja ya..Mcm biasalah.. jika sesiapa ingin rasa sentuhan Marykay dari Teknik cucian wajah -guna dari oil make up remover-cleanser-masker,freshner sampailah moisturizer..bukan tu je.. lips kita ni pun kita akn SPA tau..selain tangan dan kaki..tp klu sesiapa nk spa kaki kene aturkan satu kelas khas yg lain..bukan apa..cuma takut masa x cukup..Pastu gunakan foundation marykay yg sgt2 bagus-ringan..sekata.. tiada tandingan dengan foundation lain! then guna la semua make-up utk menyempurnakan wajah.. kolor2 marykay semuanya berasaskan mineral..so x perlu risau..so sesiapa yg berminat.. hubungi saya..jom cantik d pagi syawal...

skin care class-diadakan utk puteri umno Merlimau.. thanksss

skin care class-diadakan utk puteri umno Merlimau.. thanksss